dün geceki avdan sonra sabah erkenden çıkarım diye düşünüyordum ama gece uyuyamadım ve dolayısıyla geç kalktım.saat 9 gibi bi dolaşayım zargana tutup meraya bi uzunolta yapıp akşama hazırlık için dönerim dedim.
dünki zarganalardan eser yok,yarım saat dolaştım tek vuruş alamadım.avlak yerime yaklaşınca sağdan soldan kamışları gezdirirken ortadanda yozuri rapalamı 300 gram kurşunla yolladım suya.daha 50 metre gitmeden balık üstünde
.lüfer beklediğim için 2-3 kulaç çektim ama baktım balık su üstüne çok yavaş çıkıyor anladım levrek olduğunu,yavaş yavaş kalamayla beraber tekneye yaklaştırdım.tekneye yaklaştıgında balık 3 kez gitti geldi derken kepçemde
.
hemen ipekleri toplayıp aynı yerde 1 saat dolaştım ama başka vuruş alamayınca kıyıya döndüm.
bu gece teke,zargana,izmarit,yengeç,hamsi ne yem bulursam takılacağım.bakalım kısmet.arkadaşımın dediğine göre gece 3 kg üstü levrek alınıyormuş meradan.
avlak yeri:tekirdağ.
takım:yozuri cristal minnow rapala arkasına 11 kulaç 28 numara misina arkasına 300gram kurşun.
balık 2 kg geldi.
herkese bol levrekli lüferli avlar dilerim.
dünki zarganalardan eser yok,yarım saat dolaştım tek vuruş alamadım.avlak yerime yaklaşınca sağdan soldan kamışları gezdirirken ortadanda yozuri rapalamı 300 gram kurşunla yolladım suya.daha 50 metre gitmeden balık üstünde

hemen ipekleri toplayıp aynı yerde 1 saat dolaştım ama başka vuruş alamayınca kıyıya döndüm.
bu gece teke,zargana,izmarit,yengeç,hamsi ne yem bulursam takılacağım.bakalım kısmet.arkadaşımın dediğine göre gece 3 kg üstü levrek alınıyormuş meradan.
avlak yeri:tekirdağ.
takım:yozuri cristal minnow rapala arkasına 11 kulaç 28 numara misina arkasına 300gram kurşun.
balık 2 kg geldi.
herkese bol levrekli lüferli avlar dilerim.