dün gece uyku tutmadı,saat 04:00 ü geçiyrdu daha uyuyamamıştım,neredeyse gün ağarsında balığa gideyim düşüncesindeyken uyumuşum
,gözlerimi bir açtım saat 11:00 olmuş,hemen kalkıp sağı solu aradım ama balıktan haber yok,acele etmeden kahvaltımı edip dün aldığım levreklerin oraya tekneyle giderim planımı uyguladım ve dün taktırdığım rapalamı takıldığı yerden kepçe yardımıyla aldım 
levrek denemesi için atçek yapsamda sonuç alamadım.
bir arkadaşımın zargana çok bol telefonuyla bende zarganaya dolaşmaya başladım ama onun yanına gittiğimde ne olduysa kayboldular dedi
6 zarganayla fenere geçip canlı zarganamı takıp başladım dolaşmaya.
20 dakika sonra ilk balık vurmasıyla takımı kesmesi bir oldu,6 zargananın 2 siyle balık aldım 4 üne takımı gagalıktan sonrasını erdim gitti.
tekrar zarganaya dolaşmaya başladığımda çelik bağladım 2 balık daha aldım.balıkların en büyüğü 730gram geldi yani tam kofana
...yarın sabah erkenden kalkıp son g
nümüde balıkla geçirmek için uğraşacağım bakalım..
yer:tekirdağ
takım uzun olta.
yem:zargana.
ağırlık:125gram.
herkese böyle kofanalar rastgelsin inşallahhh.

levrek denemesi için atçek yapsamda sonuç alamadım.
bir arkadaşımın zargana çok bol telefonuyla bende zarganaya dolaşmaya başladım ama onun yanına gittiğimde ne olduysa kayboldular dedi

6 zarganayla fenere geçip canlı zarganamı takıp başladım dolaşmaya.
20 dakika sonra ilk balık vurmasıyla takımı kesmesi bir oldu,6 zargananın 2 siyle balık aldım 4 üne takımı gagalıktan sonrasını erdim gitti.
tekrar zarganaya dolaşmaya başladığımda çelik bağladım 2 balık daha aldım.balıkların en büyüğü 730gram geldi yani tam kofana

yer:tekirdağ
takım uzun olta.
yem:zargana.
ağırlık:125gram.
herkese böyle kofanalar rastgelsin inşallahhh.