Dün iftardan sonra arkadaşlarla konuştuk balığa giden varmış bizide ekibe yazın dedik.22:30 yanlarına gittim,bu hafta hiç levrek olmadığını söylediler,durum kötüymüş,Gökhan,dişçi Vedatla sargoz yakalamışlar.Gökhan aynı mera olursa bende gelirim dedi.kabul ettik.borucu Mustafa su son dakikada su yapmıştı,bizde bizde Gökhan ve Uğurla yola çıktık.Mera virajlarla dolu 100 km.nin üstünde.23:15 te yola çıktık.saat 01 olmadan Meraya vardığımızda her yer panayır yeri gibi,insan kaynıyor,balık tutanlar mendireği adeta işgal etmişler.limanda gırgırla kaplı tüm tayfa limanda ,gurup gurup 3 erli 5 erli sohbet ediliyor çaylar içiliyor.girdik sohbete Bandırmalılarmış,aldık iznimizi en sondaki gırgırın üstünden avlanıcaz.eşyalarımızı alıp birbirine bordolama yanaşmış gırgırları aşıp en sonundaki 6. gırgıra geçtik.burası limanın ta orta göbeği.avlanmaya başladık.yerimiz güzel,hava güzel balık keyifsiz.biz keyif yapıyoruz termostan kahvelerimizi içiyoruz,sahur yaklaşınca çayımızıda içiyoruz4 e çeyrek kala ay battı ve ezan da okundu.balıkta başladı.gün ağarıncaya kadar keyifle avlanıyoruz.5,bucuktan sonra balık keince toplanıp yola çıkıyoruz,malum sınav var çocuğu sınava bırakıcaz,trafiğe takılmamak lazım.bu haftayıda böyle sonlandırmış olduk.
Arkadaşlarıma daha iyi avlar dilerim,her şey gönlünüzce olsun.
yalova tatar yazdı:hay maşallah tahsinim bereketli avların olsun seni takdir etmemek elde değil senden levrek avları bekliyoruz rastgele kardeşim
Takdir edilen sensin hayatım.beyaz motoru kaptın.canımsın,teşekkür ederim.
BABUÇ yazdı:eline sağlık tahsin bizede seyretmek düşer selamlar.
Fahrettin baba ,en derin saygılarımı sunarım,ellerinden öptüm.
LeVrEkCi yazdı:eline emeğine sağlık tahsin abi,bereketli olsun.ramazanda bile durmuyorsun ya sana helal olsun.sınav nasıl geçmiş?hayatta başarılar diliyorum.
Adminim, tazelenmiş siteye rapor olsun diye gidiyom. benim oğlan biraz cırt.okumayıbırak dersle alakası yok.ne anlatsan hava cıva.allah nasiplerini geniş etsin.
Nihatcım teşekkür ederim,sevgilerimi sunarım.