Gece 22 den sonra Gaziemir den Çeşme ye yola koyuldum.vardığımda aklımdaki ilk meraya uzandım,rüzgarın kuvvetli esmesi sonucu aklımdaki 2.yi de pas geçip mecburiyetten son merada karar kıldım.burasıda rüzgarlı ama arkamın solundan esmesi avantajı vardı.yerleşip oltamı attığımda saat 00 25 idi.sağıma ve soluma iki olta salladım.2 saat boyunca tık yok.oltayı her yokladığımda yemler üstünde oluyor,tazeleyip atıyorum.böyle olunca hareketsizlikten rüzgarı her yerimde hissediyorum.3 kazak, mont ve yelek az geliyor.hadi bir aksiyon,bir aksiyon diye diye misinam sonunda titremeye,kımıldamaya başlıyor.kefal olduğunu anladığımdan hemen 2 iğneli kurşunsuz bir takım hazırlayıp yoklama yapıyorum,yanılmamışım,çok güzel bir kefal,hemen arkadan 2.yi alıyorum,kefallerin iri olması hoşuma gidiyor.3.yü alınca balık kesiliyor.10 dk. da 3 balık gerisi yok.tekrar uzun bir bekleyişe geçiyorum.2 buçuk saatlik bekleyişten sonra tekrar kefal geliyor,bunlarda iri,başlıyorum tekrardan yakalamaya,fleto yem kullanıyorum,iğneye soğuktan zor takıyorum.ellerim üşüyor ama vücudum ısındı.sabah 6 buçukta balık kesildi.07 de avı sonlandırıp,dönüşe geçtim.
Tahsin abi ne yazacağımı bilemiyorum,bu soğukta sabaha kadar hemde kefal tutmak için nasıl bir istek nasıl sevgidir bu,inan senin avları gördükçe ben balık sevdamı sorgular oldum tebrikler abi maşallah.
LeVrEkCi yazdı:Tahsin abi ne yazacağımı bilemiyorum,bu soğukta sabaha kadar hemde kefal tutmak için nasıl bir istek nasıl sevgidir bu,inan senin avları gördükçe ben balık sevdamı sorgular oldum tebrikler abi maşallah.
Sevgili Nihat ben de aynı duyguları paylaşıyorum.
Tebrikler üstad
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
LeVrEkCi yazdı:Tahsin abi ne yazacağımı bilemiyorum,bu soğukta sabaha kadar hemde kefal tutmak için nasıl bir istek nasıl sevgidir bu,inan senin avları gördükçe ben balık sevdamı sorgular oldum tebrikler abi maşallah.
Sizdeki balık aşkıdır.benim ki ise tutkudur. Benimki sakıncalı. Sizinki daha iyi.
Kardeşime sevgilerimi sunarım.