Yorumları: 3,283
Konuları: 164
[attachment=3030]
[attachment=3029]
[attachment=3028]
[attachment=3027]
ispari fazla yapmadı..gece 22.00 gibi oltanın ucu çok hafif oynadı..oltayı yavaşça elime aldım almamla birlikte olta gümbür gümbür etmeye başladı..beni resmen denize doğru çekti..yavaşça balığı yukarı aldım..0.35 misina batlayacak diye korktum ama patlamaddı..çok zevkliydi ...bu ikinci balık 1.750 kg geldi..balığı ayıkladığımda içinden yengeçler çıktı..bu akşam yem olarak yengeç deniyecem...saYGILAR..
Yorumları: 66
Konuları: 0
Eşkinanında yengeç yediğini sende görerek şahit oldum yengeçle denedikten sonra sonuçları merak ediyoruz
Yorumları: 719
Konuları: 31
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
tebrikler ozan gözlerim bayram etti valla güzel balıklar almışsın bu aralar daha bol ve büyükleri rastgelsin
yengeç le levrekde gelebilir ben levrekde bekliyorum sizden eşkina olan yerde levrekde olur
rastgele
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
yengeçin kıskaçlarını koparıp kancayı üzerine yatırıp ince iple baglayacaksın o şekilde atacaksın av şekli o şekilde olur belki daha önce denememiş olabilirsin diye yazdım
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
çok güzel avcılık yapmışsın dostum helal olsun eşkinayada hasta oldum çok güzelmiş ne zevkli olmuştur kamışla çekmesi benim merada busezon eşkina ya gidemiyorum artık senin resimlerle avunacaz başka eşkina reismleri bekliyorum dostum.
Yorumları: 239
Konuları: 58
Tebrikler Güzel balıklar gerçekten.
Bende bu sıralar İspariye takmış durumdayım kafayı.Bitürlü yakalayamadım şunu çok merak ediyorum. Dragos tarafında çıktığını duydum,acaba bilginiz varmıdır.Kendi buluşum olan Yumurtalı Midye ile denemek istiyorum gelirmi acep. Birde olta kısaca nasıl olmalı ?
Kısa ve öz bilgileri olan paylaşırsa sevinirim.
arm59 yazdı:Eşkinanında yengeç yediğini sende görerek şahit oldum yengeçle denedikten sonra sonuçları merak ediyoruz
şimdi yem çııkardım...biraz kaya kurdu birazda yengeç..şimdi çıkıcaz.deniyecem bakalım..inşallah atlar yengece..ama çok umutluyum...balık varsa yengece atlar..sonucu bildiricem..saygılar rastgele..
Levrekci yazdı:yengeçin kıskaçlarını koparıp kancayı üzerine yatırıp ince iple baglayacaksın o şekilde atacaksın av şekli o şekilde olur belki daha önce denememiş olabilirsin diye yazdım
abi ilk defa deniyecem...kıskaçlarını koparayım tamam..bende düşündüm onu levrek muhakkak vardır diye...bedenide kalınlaştırdım...0.50 yaptım...şöyle sağlam birşey gelirse diye..çok teşekkür ediyorum tavsiyen için abicim..saygılar...
doktor yazdı:çok güzel avcılık yapmışsın dostum helal olsun eşkinayada hasta oldum çok güzelmiş ne zevkli olmuştur kamışla çekmesi benim merada busezon eşkina ya gidemiyorum artık senin resimlerle avunacaz başka eşkina reismleri bekliyorum dostum.
dostum söz devamı gelir ..tabi inşallah rastgelirse..balık var..daha irileri olduğunu söylediler..3 kg luk çekmişler..bende onun peşindeyim..eşkina bu kadarmı zevk verir..sanki suyun altından beni bişey aşşağıya çekiyor..süper..kendine iyi bak ..saygılar rastgele..