Yorumları: 14
Konuları: 4
Merhaba arkadaşlar,
Ben aranıza katılmaya gönüllüyüm. Sizinle paylaşabilecek bilgi ve tecrübem yok. Yaklaşık bir aydır Bilgehan isimli bir abimizin sitesinden ve balık avı forumlarından balık avı konusunda teorik bilgi edinmeye çalışıyorum. Ama henüz pratiğe dökebilmiş değilim ve hala öğrenmeye açım. Bi gün bişeyler bildiğime kanaat getirirsem paylaşmak isterim.
Umarım hoş gelmişimdir..
Yorumları: 4,292
Konuları: 476
@kaantin hoşgeldiniz. İhtiyacınız olan tüm teknik ve bilgileri sitemizde bulabilirsiniz
Yorumları: 845
Konuları: 15
sana burda yardım edecek çok arkadaş var sen öğrenmek istediklerini sor bilgimiz dahilinde sana yardımcı olalım aramıza hoş geldin inş istediklerini bulabilirsin
aramıza hoşgeldiniz forumumuz size her konuda yardımcı olacaktır.
paylaşmaktan sormaktan ve dileğinizi istemekten çekinmeyiniz
sevgiler.
Yorumları: 719
Konuları: 31
Yorumları: 1,270
Konuları: 189
kaantin hoş geldin yanlız cahit beyin dediği gibi bir bıranş secmelisin hepsini zaten öğrenemessin tokatda olduğuna göre tatlı sudan başlamanı ve oralara yakın olan üyelerimizle temasa gecmeni öneririm selamlar.
Yorumları: 14
Konuları: 4
Bugünlük misafir sayılırım. Misafirperverliğinizden dolayı da hepinize teşekkür ederim. İmkanlarım tatlı su avcılığına elveriyo. Yayın, sazan, turna, alabalık, artık ne olursa çekmeye çalışacam. Yalnız mevsim itibariyle biraz zor galiba. Bi yerde bu balıkların (yayın) kış uykusuna yattığını okumuştum, derinlere çekilirlermiş. Acaba alabalık olur mu, kaşığa gelir mi? Forumun uygun bölümünde yazıp yardımlarınızı talep edecem. Şimdiden hepinize teşekkürler, centilmen balıkçı kardeşlerim ve abilerim
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Yorumları: 678
Konuları: 38
hoş geldin aramıza hertürlü bilgi bu adreste yani doğru yerdesin
Yorumları: 1,682
Konuları: 26
Hoşgeldin kardeş alabalığın tahminim şuan yasak zamanı tatlısu için hertürlü yardımda bulunabiliriz.