Yorumları: 1,080
Konuları: 68
bugun yakalamis oldugum baliklar yalniz basima ciktigim ve siddetli yagmurun olmasi yuzunden keknede fota lari cekme firsatim olmadi kucuk sari olanlar deri ceket dedikler kirmizilar mercan otekisinede duz kafa dedikleri balik turleridir saat 8 de limandan cikarak saat 10 civari geri donmek zorunda kaldim yagmurun yuzunden yem olarak sardalya 6 numara igne teknede surukleme teknigiyle yakaladim derinlik yaklasik 40 metreydi
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
bahri arkadaşım eline sağlık güzel balıklar.......şansın bol olsun.....emeğine sağlık paylaşımın için teşekkürler.....darısı başıma,bugün bende çıkmayı düşünüyorum,işallah bir şeyler çıkar şansıma.....
MABER yazdı:bahri arkadaşım eline sağlık güzel balıklar.......şansın bol olsun.....emeğine sağlık paylaşımın için teşekkürler.....darısı başıma,bugün bende çıkmayı düşünüyorum,işallah bir şeyler çıkar şansıma.....
rasgele maber bey umarim sansiniz bol olur sabirsizlikla resimleri bekleriz bende butun hafta bugunu bekledim ama havanin bozmasi ile kisa sure suda kalabildim saygilarimla
Yorumları: 1,270
Konuları: 189
bahri ozmen kadeşim mercanlara bayıldım bizde burada o arkadaşlardan tutuyoruz ama böyle irileri her zaman cıkmıyor sarı ceket dediklerin burada cıkan domuz balığı veya cütre denen cinsse benziyor bu sarı ceket dediklerinizde derisini yüzüyormusunuz eti beyaz ve lezzetli olmalı.avlarınızı ve kullandığınız takımlarında resimlerini eklerseniz buradaki arkadaşların merakla ilgi duyacaklarını söyleye bilirim hayırlı calışmalar bol şanslar dilerim.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
tebrikler avınız güzel geçmiş rastgele
Yorumları: 719
Konuları: 31
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
çok güzel balıklar mercanlara hasta oldum çok güzeller tutmasıda ne zevkli olmuştur paylaşım için teşekkür ederim.
rauf yazdı:bahri ozmen kadeşim mercanlara bayıldım bizde burada o arkadaşlardan tutuyoruz ama böyle irileri her zaman cıkmıyor sarı ceket dediklerin burada cıkan domuz balığı veya cütre denen cinsse benziyor bu sarı ceket dediklerinizde derisini yüzüyormusunuz eti beyaz ve lezzetli olmalı.avlarınızı ve kullandığınız takımlarında resimlerini eklerseniz buradaki arkadaşların merakla ilgi duyacaklarını söyleye bilirim hayırlı calışmalar bol şanslar dilerim.
sari renkli olanlara deri ceket diyoruz rauf bey eti cok lezzetli cok degisik turlu ve degisik rengli olanlari vardir gecen gun cavit beyin balik fotalarindaki birine benzettim kafasinda mizrak gibi boynuz bulunur derisi yuzerek cok kisa sure pisirilir buyuklerini uzun sure pisirilirse eti cok sert oluyor derisi yuzulur
bugun kullandigim takimlarin resmini cekip size gonderdim gordugunuz buyuklukte kursun ve gecen gun bugunun merceni konusunda fotasini cektigim sistemle yakaladim saygilarimla
Yorumları: 719
Konuları: 31
Yorumları: 443
Konuları: 61
bahri baliklar guzel,sinepalar,iyi,ama sen gel bizim buralara black rocks lara 5 kiloluklarini tutturayim

))fazla tutma balik burakmicaksin avusturalyada

))