Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
pazar gununun baliklari
bugun yakalamis oldugum baliklar yalniz basima ciktigim ve siddetli yagmurun olmasi yuzunden keknede fota lari cekme firsatim olmadi kucuk sari olanlar deri ceket dedikler kirmizilar mercan otekisinede duz kafa dedikleri balik turleridir saat 8 de limandan cikarak saat 10 civari geri donmek zorunda kaldim yagmurun yuzunden yem olarak sardalya 6 numara igne teknede surukleme teknigiyle yakaladim derinlik yaklasik 40 metreydi
Bul
bahri arkadaşım eline sağlık güzel balıklar.......şansın bol olsun.....emeğine sağlık paylaşımın için teşekkürler.....darısı başıma,bugün bende çıkmayı düşünüyorum,işallah bir şeyler çıkar şansıma.....
Bul
MABER yazdı:bahri arkadaşım eline sağlık güzel balıklar.......şansın bol olsun.....emeğine sağlık paylaşımın için teşekkürler.....darısı başıma,bugün bende çıkmayı düşünüyorum,işallah bir şeyler çıkar şansıma.....

rasgele maber bey umarim sansiniz bol olur sabirsizlikla resimleri bekleriz bende butun hafta bugunu bekledim ama havanin bozmasi ile kisa sure suda kalabildim saygilarimla
Bul
bahri ozmen kadeşim mercanlara bayıldım bizde burada o arkadaşlardan tutuyoruz ama böyle irileri her zaman cıkmıyor sarı ceket dediklerin burada cıkan domuz balığı veya cütre denen cinsse benziyor bu sarı ceket dediklerinizde derisini yüzüyormusunuz eti beyaz ve lezzetli olmalı.avlarınızı ve kullandığınız takımlarında resimlerini eklerseniz buradaki arkadaşların merakla ilgi duyacaklarını söyleye bilirim hayırlı calışmalar bol şanslar dilerim.
tebrikler avınız güzel geçmiş rastgele
Bul
..............
Bul
çok güzel balıklar mercanlara hasta oldum çok güzeller tutmasıda ne zevkli olmuştur paylaşım için teşekkür ederim.
Bul
rauf yazdı:bahri ozmen kadeşim mercanlara bayıldım bizde burada o arkadaşlardan tutuyoruz ama böyle irileri her zaman cıkmıyor sarı ceket dediklerin burada cıkan domuz balığı veya cütre denen cinsse benziyor bu sarı ceket dediklerinizde derisini yüzüyormusunuz eti beyaz ve lezzetli olmalı.avlarınızı ve kullandığınız takımlarında resimlerini eklerseniz buradaki arkadaşların merakla ilgi duyacaklarını söyleye bilirim hayırlı calışmalar bol şanslar dilerim.
sari renkli olanlara deri ceket diyoruz rauf bey eti cok lezzetli cok degisik turlu ve degisik rengli olanlari vardir gecen gun cavit beyin balik fotalarindaki birine benzettim kafasinda mizrak gibi boynuz bulunur derisi yuzerek cok kisa sure pisirilir buyuklerini uzun sure pisirilirse eti cok sert oluyor derisi yuzulur
bugun kullandigim takimlarin resmini cekip size gonderdim gordugunuz buyuklukte kursun ve gecen gun bugunun merceni konusunda fotasini cektigim sistemle yakaladim saygilarimla
Bul
..............
Bul
bahri baliklar guzel,sinepalar,iyi,ama sen gel bizim buralara black rocks lara 5 kiloluklarini tutturayim Smile))fazla tutma balik burakmicaksin avusturalyadaSmile))
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Pazar Sabah Suyu Lüfer'e Niyet İstavrite kısmet 23-02-2014 Vurkacoglu 31 3,995 03-04-2014, 22:41
Son Yorum: fish or die
  Eski zaman İstanbul ve balıkları.... maxtar 13 7,495 13-12-2011, 15:49
Son Yorum: yycolak
  antalya balıkları yalova tatar 11 3,246 06-02-2008, 18:23
Son Yorum: rusan
  Levreklerle Kömürcü balıkları soframıza misafir oldu MiKaSa 22 4,757 12-01-2008, 20:36
Son Yorum: Ruhan Ozgen
  asartepe balıkları ve balıkcıları Kamil ILIPINAR 10 2,656 13-06-2007, 17:35
Son Yorum: LeVrEkCi
  asrtepe 3 nisan balıkları Kamil ILIPINAR 15 2,796 13-06-2007, 04:02
Son Yorum: yalova tatar
  bugunun sahil baliklari bahri ozmen 26 4,231 05-03-2007, 20:22
Son Yorum: balıkayhan
  27/2/2007 in baliklari bahri ozmen 29 4,152 01-03-2007, 11:25
Son Yorum: bahri ozmen
  23/2/2007 baliklari bahri ozmen 23 4,503 25-02-2007, 16:48
Son Yorum: bahri ozmen
  Kalecikten Yayın Balıkları Eşkiya Hunter 5 2,278 09-02-2007, 23:26