Yorumları: 1,080
Konuları: 68
Kayıt Tarihi: 16-12-2006
bir kac yabanci arkadaslarimla bugun aksam baliga gittik bir miktar mercan ve salmon baligi yakaladik aksam eve gelince garage da pisirdik bir rakimiz eksikti ama kendilerine sagoni yumruklamadan yinmeyecegini ogretince sasirdilar
Yorumları: 1,729
Konuları: 105
Kayıt Tarihi: 10-08-2006
afiyetler olsun,
ilk resimdeki bizim gelin balığı değil mi?
Yorumları: 1,650
Konuları: 117
Kayıt Tarihi: 09-11-2006
bahri abim afiyet olsun, ustalığını kullanmışın yine maşallah
Yorumları: 1,080
Konuları: 68
Kayıt Tarihi: 16-12-2006
delta35 yazdı:afiyetler olsun,
ilk resimdeki bizim gelin balığı değil mi?
sagolun
gelin baligi icin valla hic bir bilgim yok eger igneye takilirsa geri atiyorum bazi arkadaslar degisik baliklarin resmini gormek istiyorlar onun icin geri atmadan resmini cektim
lezzet olarak denedim belki buranin suyundanda olabilir lezzetsiz balik etide cok yumsak
selamlar
Yorumları: 1,080
Konuları: 68
Kayıt Tarihi: 16-12-2006
harslan1978 yazdı:bahri abim afiyet olsun, ustalığını kullanmışın yine maşallah
sagol harslan ,hafta sonu icn ruzgarli diyorlar bugunu firsat bulup gittim ustaligimi yanimdakilere gosterdim esas sogani yirken suratlarini gorcektin elma gibi nasil yiyon onu diyorlar avusturalya li bunlar ne anlar soganla balik
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Kayıt Tarihi: 09-01-2007
afiyet olsun abı ellerıne saglık cok guzel balıklar
Yorumları: 112
Konuları: 16
Kayıt Tarihi: 19-02-2007
Afiyet olsun kardeş. Bizim buralarda deniz yok. Göllerle idare ediyoruz.
Yorumları: 1,372
Konuları: 32
Kayıt Tarihi: 25-04-2006
Bahri, eline sağlık. afiyet olsun.Değişik türde balıkları tutmak ve tatmak çok zevkli olsa gerek. Oradada "denizden ne çıksa yerim" misali, her balığı yiyorlarmı merak ettim. Çeşit çok çünkü.
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
Kayıt Tarihi: 09-05-2006
Bereketlı olsun arkadaşım...
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
Kayıt Tarihi: 13-12-2006
bahri kardeş bravo tebrikler