Yorumları: 58
Konuları: 3
merhaba arkadaşlar,sitemize uzun zamandır üyeyim.her gün mesaj ve konuları takip etmekteyim bugüne kadar fazla katılımcı olamadım kusura bakmayın...aslen istanbullu olmama rağmen,işim dolayısıylan bursa/iznik tarafında oturuyorum.bu aralar izmir taraflarına hem ziyaret hem balık avı için gittim.urla,balıklıova,karaburun olta attım.ama vakit darlığından ve çoluk çocuk yanımda olduğu için ancak ısparoz ve bunun gibi ufak tefek şeyler tutabildim.ama deniz oltalarımı boş bırakmadı yinede keyifliydi.10 gündür istanbuldayım 3-5 gün kuleliye çapariye gittim.balık bol ama hep kraça ve çok kalabalık.bugünde a.kavağı poyraz ve a.feneri tarafına gittim.vakit geçirmek için 3 bölgedede birer saat olta attım.birtek a.kavağında kraça vardı oda tatsızdı.bu bölge avlaklarıyla ilgili tecrübesi olan varsa yardımını rica ediyorum(ne tür?nerden?bu sıra?)...birde anadolu yakasında oturuyorum şu sıra kuruçeşme,aşiyan ve tarabyadan haberim yok.oralarda balık durumu nasıl...hepinize rastgele
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
aşiyanı bilmiyorum ama istinyeden sarıyere seyrek olta atıyolar atanlarda kıraca tutuyor
rastgele kolaygelsin katılımınızın devamını bekliyoruz saygılar
teşekkür ederim ben uzun senelerdir oralarda olta atamıyorum inşallah yarın akşamki raporumda iyi haberler veririm...
Yorumları: 2,342
Konuları: 160
Anadolu KAvağı nda normalde bu zamanda balık olmazdı.Ama havalar sıcak gittiği için böyle. O da kıraça. Kavakta eylül ekim kasım balık yapar tabi sahilden söz ediyorum.
bilgi için teşekküler ...
dosatum malum balıkta kayboldu ya anlayamadım ben bı işi bu sene ne olacak halımız. bu haftadan itibaren başlıyorum balıkçılığa blginiz olsun...
sevgiler.
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
aliço desene deniz kurumuştu sen gidince hiç balık kalmayacak he he
arkadaşlar bugün sabahtan kuruçeşmeyi denedim gemilerin arasından kısıtlı yer ve kalabalık keyifsizdi balık var ama yer yoksonra tarabya ve iyi karar kaç iğneniz varsa doluyor gerçi malumunuz kraça ama anadolu yakasından iyi boy olarak istavritçilere duyurulur
Yorumları: 79
Konuları: 7
ewt. bu hafta bende gitçem ne yapçam bende bilmiyom hadi hayırlısı mekan/EMİNÖNÜ