Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
levrek için yem takılma örnegi
OLTAYA CANLI YEM TAKILMASI

Özellikle Levrek gibi balıkları avlamak için; balığın dolaştığı bilinen yerlere canlı yemli takımlar bırakılabilir. İğne balığa şekildeki gibi veya yüzgecinden geçirilmek suretiyle takım hazırlanır.
yemlerden en iyi sonuç vereni gelinciktir.levregin sevdigi diger yemler ise sırasıyla şöyledir:
gelincik
izmarit
kaya balıgı
teke
ispari(küçük)
istavrit

[Resim: canli_yem.gif]
Bul
sevgili dostum.

sırtı çekerken canlı yem için
aynı yöntemi mi kullanıyorsun.

bu aralar ben de sırtıya sardım da,

izmir den tekne almissin.

bende rota 520 fisherman var,
içten dizel motor taktırdım.
çok ekonomik ve güzel oldu,

sırtı çekmek ile ilgili bilgini paylaşırsan sevinirim
Bul
benim gibi bilmeyenler için faydalı bilgiAlkis
Bul
bende lefrek için canlı isparoz kullunıyorum iğneyi sırtında gecirip atıyorum.Seerf
Bul
bucalıfikret yazdı:bende lefrek için canlı isparoz kullunıyorum iğneyi sırtında gecirip atıyorum.Seerf
peki yem canlı kalıyomu?
Bul
bende Fikret gibi sirtindan gecirip atiyorum..
bunu bilmezdim...
tesekkurler Nihat
sadece bu durumda canli dayaniyormu balik?
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
bende ,bende fikret abi gibi yapıyorum.merak ettiğim sirtından geçirdikten sonra kuyruk kısmına kazık bağı atmıyormusunuz.sadece sırtından iğneyi geçirip öylemi bırakma yapıyorsunuz.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Sanırım Nihat'ın vermiş olduğu örnek canlı bırakma....
Canlı sürütmede balık tersten gelir yoksa...
Paylaşım için teşekkürler Nihat...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
tahsinmersin yazdı:bende ,bende fikret abi gibi yapıyorum.merak ettiğim sirtından geçirdikten sonra kuyruk kısmına kazık bağı atmıyormusunuz.sadece sırtından iğneyi geçirip öylemi bırakma yapıyorsunuz.

kasap100 yazdı:Sanırım Nihat'ın vermiş olduğu örnek canlı bırakma....
Canlı sürütmede balık tersten gelir yoksa...
Paylaşım için teşekkürler Nihat...
ben ispariyi sirtindan,kuyruga dogru kismindan kancayi bir defa gecirip..birakirim..sabaha kadar canli kalir,cunku ic organlarina zarar vermiyorsun,benim dedigim birakma..baligi cekmiyorsun,oldugu yerde avlaniyor
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:ben ispariyi sirtindan,kuyruga dogru kismindan kancayi bir defa gecirip..birakirim..sabaha kadar canli kalir,cunku ic organlarina zarar vermiyorsun,benim dedigim birakma..baligi cekmiyorsun,oldugu yerde avlaniyor

Ben de canlı bırakmada sırtından takıyorum...
Ya da ağzının ust çenesinden...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ev İçin Gerekli Bilgiler ufuktan26 11 4,330 23-06-2011, 10:24
Son Yorum: Quaick
  Lüfer familyası için değişik bir yem takma yöntemi balıkoltası 17 7,663 20-11-2009, 00:23
Son Yorum: deniz aşığı
  LEVREK hakkında ince bir PÜF noktası LeVrEkCi 40 10,975 07-08-2008, 01:05
Son Yorum: H.A.R.U.N
  levrek DeNiZKuRdU 5 2,043 29-10-2007, 22:33
Son Yorum: LeVrEkCi
  kamış kullanarak uzak mesafelere atış yapmak için instinct 14 6,316 11-10-2007, 20:59
Son Yorum: paulshark
  Sazan - Yayın ve Alabalık Yetiştiriciliği (Parası ve merakı olanlar için ) darkdream1977 9 4,592 28-01-2007, 10:51
Son Yorum: darkdream1977

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi