Yorumları: 249
Konuları: 18
levrek yakalayabileceğiniz garanti jig ler.Ben bunlarda sadece 2 siyle henüz balık yakalayamadım.onlardan bir tanesinide zaten daha hiç denemedim.singapurdan ebay dan getirttim levrekleri bekliyorum.Levrekçi özellikle senden yorum bekliyorum orada hiç bunları denedinmi?avlandığın meradaki su derşnliği ne kadar?
Yorumları: 1,182
Konuları: 49
teşekkürler özgür
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
özgür kaşık ve rapalayla levrek tutuldugunu çok duydum ama ben hiç tutmadım ki kaşık ve rapalayla o kadar da dolaşırım bizim oralarda.
sadece bir kere rapalaya levrek geldi oda sırtından geçmişti yani agızdan takılma degildi.
silikonla çok tuttum ama özellikle 9 cm lik silikon la çok tuttum.
derinlik bizim orada yarım metreden 8 kulaç a kadar degişkendir yani kayaların üstü ve çevresinde dolaşıyorum.
dün de yazdıgım gibi bi fırsat bulup kanca rapala silikon ve oltalarımın tanıtımlarıyla resimleri gönderecegim güzel bir lervrek lüfer(tekneden)bilgisi aktaracagım.
Yorumları: 166
Konuları: 8
Bu konu nihat abinin engin tecrübeleriyle cevaplayacağı bir konu.ben daha hiç levrek tutmadım.ama değişik takımlarla bir balığı yakalamak insana heyecan ve zevk veriyor.yenilikler her zaman faydalıdır.bu arada ilk levreğimi Nihat abiyle tutarım inş.ustalardan öğreneceklerimiz var.
Yorumları: 29
Konuları: 2
Vallahi Nihat arkadaşım beni yanına çağırmadın ama ben de azimle lüfer yada levrek tutmaya çalışıyorum.
Hala elde var sıfır.
Uzun olta, rapala, şak şak yem, zoka, canlı istavrit denedim ama malesef.
Eğer Marmara Ereğlisi'nde nasıl lüfer ve levrek tuttuğunu ayrıntılı olarak yazabilirsen çok makbule geçecek.
Saygılarımla.
(Bu arada ben Kaptan 3'ün önünden balığıa çıkıyorum. Belki buraları biliyorsundur.)
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
yaww ayhan ben fenerde avlanıyorum kusura bakma seninle ilgilenemedim bi koşturma gidip geldim eregliye feneri bilirsin askeriyenin açıgındaki oradayım ben.kaptan yakın olması lazım bizim oraya ayrıca oralardan gelenler var bizim oraya baya çoguylada tanışıyoruz isim olarak bilmesekte muhabbetimiz var