Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
gercek fikra
bu olay bana fikra gibi geldi bugun allahim daha neleri gorcez
bir kedi almistik eve bir iki sican yakalar diye veterinere goturup igneleri vurdurup micro chip derisinin altina koyuyorlar kimligi gibi o islemleri yapmistik bir kedi nelere patladi
bir sene gecti kedi hala fare kosturuyor
tlf geldi bugun actim kadının biri kimsiniz belediyedenmis dedi komsulardan biri yine sikayetcimi ne , benim agacin birisine kafayi takmis kesin odur dedim kesmemi istiyor
demezmi kediyi belediye turkce ismini bulamadim yazdircakmisik valla alay ediyor zannettim dalga gecme benle kimsiniz dedim alay degil gelip kedinin kagitlarini goturup yazdircakmisim kac para 40 dolar
hala emin degildim dalgami geciyorlar sonra demezmi gitmesemmis bir hafta icinde 120 dolar ceza agzimi tam bozcaktim sukur hanım kapti tlf elimden iki sican icin butun islemlerle 300 dolari gecti alt tarafi kedi
alisamadim gitti su memlekete ters geliyor kanunlari bana
Bul
400 dolara satiliktir ozellikleri sokak kedisi
arzu eden varsa tlf beklerim
Bul
kedi dediginin de bi kalbi var içinde atan oda bi canlı sonucta aman kırma kalbini sen onun.
anladın sen onuuuSmile
Bul
Bizde çok var bu kedilerden bide toplayıp götütürüsen üstüne para veriyor belediye Hehehe
Bul
bizim burda kedi kopek goremessiniz sokaklarda herkesin kaydini bilgisayara geciriyorlar kedi kopegin bile baksanizya vazla kanunda sikici oluyor yurumeye bile vergi isterlerse yakinda sasirmam
baliga git ehliyet ne yaparsan yap ehliyet ruhsat evine kedi kopek al ruhsat nasil is anlamadim
Bul
bahri ozmen yazdı:400 dolara satiliktir ozellikleri sokak kedisi
arzu eden varsa tlf  beklerim

Biz kanunlara saygılı adamlarız. Cezalı kediye bakmıyoruz Bobo

Bizim memlekette daha bir kısım insanların nüfusta kaydı bile yok yaaa. Adamlar kedileri bile kayıt altına almışlar Alkis

Yakaladığın balıkları da belediyede nüfustan düşürtmen gerekiyormu peki ? Bobo
Bul
baliklarida nufustan dusurulurse sasmam onada basladilar zaten yakaladiklari kiliclari ve orkinoslari etiketleyip suya saliyorlar tekrar heralde nufusunu ogrenmeye calisiyorlar kilic i anladikta orkinos u yakalarsam oluyom deseler geri salmam
400 dolari iyi dusunun valla kar etmiyorum, o paraya maloldu bana , kedi acilen satiliktir
Bul
peki ben sana doberman hediye etsem ona kaç para harcaman gerekiyor kediye 400 dolar harcayınca
Bul
RIFAT YAMAN yazdı:peki ben sana doberman hediye etsem ona kaç para harcaman gerekiyor  kediye 400  dolar harcayınca
aman abi doberman i benim kediden uzak tutmak lazim benim kedi van kedisini gecti 400 dolarlik kedi resimden gorulmuyormu
benim kopeklerde isi goturcek ama kedi evden cikmiyor saka filan hakediyor ama 400 dolari evde fareyi birak karafatma bile kalmadi
Bul
bahri ozmen yazdı:bizim burda kedi kopek goremessiniz sokaklarda herkesin kaydini bilgisayara geciriyorlar kedi kopegin bile baksanizya vazla kanunda sikici oluyor yurumeye bile vergi isterlerse yakinda sasirmam
baliga git ehliyet ne yaparsan yap ehliyet ruhsat evine kedi kopek al ruhsat nasil is anlamadim

Yaaa işte Türkiye nin gözünü seveyim tam özgürlükler ülkesi
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Fıkra ve video Ayhan ZERENER 14 3,765 31-01-2012, 17:21
Son Yorum: yycolak
  fıkra...laz ım benim LeVrEkCi 14 3,441 06-12-2011, 12:04
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Fıkra :) hasansenturk72 11 3,342 02-07-2011, 17:08
  Fıkra hasansenturk72 19 3,489 01-06-2011, 09:46
Son Yorum: hasansenturk72
  Balik (fikra) sevimli34 16 4,186 14-02-2011, 09:38
  Trofe böle olur.. (gerçek değil yaw :)) tedirgin SaZaN 10 2,782 14-10-2010, 07:30
  Fıkra rusan 13 3,175 10-08-2010, 18:12
Son Yorum: kale124
  Fikra. Tropheus 14 2,452 28-06-2010, 11:01
Son Yorum: fotokopici
  fıkra fbı Tropheus 17 2,984 01-06-2010, 21:56
Son Yorum: turna
  Fıkra işte tedirgin SaZaN 11 2,672 04-05-2010, 13:41
Son Yorum: naxos 5

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi