Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hafta sonu balıksız geçti
[attachment=3915]
[attachment=3916]
[attachment=3917]
hafta sonu gidip bakıimm neler olmuş kum ne durumda tekne kaldırac ne durumda lodoslarda gittimi benim takam dedim taka saglam şükür Smile) duvara yaslı olan tekne 4 metre boyunda 100 kg agırlıgında yere yatırıp bi önden bi arkadan denize çevire çevire attım gittim dolaş dolaş hiçbirşey tutamadım deniz lodostan dolayı çok karışık ve bulanıktı .diger tekne garajda duruyor onu sadece sezonda indiriyorum genelde bu mevsimler için eskisi daha kolaylık oluyor.bu arada kaldıraç kumda kalmış sular çekilmiş nisanda iş çıkmış yani bana balık tutamsamda iyotu aldım kedileri besledim geldim kafa sıfır ladık yani 71
Bul
iyi etmişsin
bak gırgır dolanıyor ama oralarda
Bul
yook neredee o gırgır da demir atmış duruyordu hiç balık yoktu denizin dibi gözükmüyordu sıg suda bile aslında lodos sonrası çıkılmaz balık olmaz ama çok özlemişim duramadım bi hava alıyım dedim de çıktım bişey olmıyacagı belliydi yani.
Bul
bu taraflara geliyorsun haber vermiyosun bizim arkadaşlar pazar günü çıktılar 3 kg kadar istavrit çinekop yakalamışlar ellerinin pası gitmiş temiz hava iyot kokusu yeter
Bul
levrekci bey eger sahte yemlerle avlaniyorsan (heralde rapala diyorsunuz )tekneyle surukleme yaparak avlaniyorsan bide soyle bir teknik dene belki is gorur orlarda benim teknede vardi ama kaybettim yenisini alana kadar resmini cizmek istedim suda ne kadar palamut veya rapalaya saldiran balik varsa teknenin arkasina alcagina eminim
bir odun parcasi uzerine plastik aynalardan vida ile tutturuyoruz odunun her tarafi bu aynayla kapli bunu rapalalarla birlikte teknenin arkasinda 6 metre kadar ilerde surukluyoruz donerken ogle bir isik aciyorki diger baliklar yem baligi zannediyor ve teknenin yanina geliyor sahte yemlere saldirir yenisini alinca merak edersen resmini eklerim belki biliyorsunuzdur o zaman geregi yok selamlar
Bul
denizin dalgası bol dercede iyot ve motorun susmayan sesi eh daha ne istiyorsun bu mevsimde biz temelli zıvanadan çıkmak üzereyiz.şu resimdeki görüntü bile canlı olsun yeter orda olayımda olta atmamaya bile razıyım artık. gerçi duramamda öyle diyim
Bul
oh bu manzara herşeye değer yani......paylaşım için teşekkürler.....bir adb alayımda bende düşünüyorun şöyle yarım kamaralı bir fiber....bakalım kısmet....
Bul
72eşref bey ctesi akşam kalabalık 3 aile geldik pazar günü akşamı döndük oraya gelme planını bile son anda yaptık ama nisanda kısmetse yanlız gelecegim yada siteden arkadaşlarla gelecegiz o zaman mutlaka görüşelim.ben istavrite 1 yerde baktım daha çok rapala ve suni silikon yem dolaştırdım aslında çapari üzerine gitsem sanırım daha mantıklı olabilirdi.3 kg istavrit çinekop bravo valla tebrikler imrendim dogrusu biz tavuga köfteye talim ettik 63
bahri bey ayna olayı ne kadar işe yarıyor siz anlatın lütfen ve mümkünse bi resim yollarsanız sevinirim hemen ilk fırsatta denemeye hazırım degişik ne olursa denerim teşekkürler ilginiz için.
kamil abi benim de niyetim bi pazar gününü istanbuldan uzak sakin geçirmekti zaten manzara seyredip gelmekti ama ben tekneyi bilerek kumda bıraktım kumda duran yatık duvara yaslı olan tekne bu günler için yani yoksa 200 ytl teklif ettiler o kadar ediyor yani ama bu mevsimde gittimmi bu tekne sayesinde avcılık yapıyorum denizide durgun gördümmü beni tutamıyor kimse .hani sormuştumya ailece eglencemi balıkmı onu yaşadım pazar günü aslında ailece eglenmeye gitmiştik ctesi akşamı eglenceyi sürdürttüm sabaha kadar (vurun dibi gelsin vurun dibi gelsin hehehe)ben 2 de kaldım tabiii herkes öglen uyandı ben sabah erkenden balıga 11 e kadar gittim geldim her ikisini yapmış oldum yanii.denizi durgun gördümmü sınır tanımıyorum hatta bazen tekneyi topluyorum 1 saat sonra yaww neden topladımki diyorum keşke devam etseydim diyorum benimki gerçekten hastalık derecesinde yanii.kısacası iyot aldık balık göremedik bile inşallah nisan ayına7272
Bul
odunu dedigim sekilde kesilip uzerine plasti aynalardan vida ile tutturuyorlar tekne ile ilerlerken acaip sekilde isik aciyor suyun icinde diger baliklar pariltisindan yem baligi zanneder valla korfezde ne kadar palamut varsa teknenizin arkasina takarsiniz ancak bunu kullanirken hareket seklinde olmaniz gerekir ben cogunlukla sahte yemlerle yakalarken kullanirim kilic a ve orkinos ada kullanirlar cok faydasi var ilk firsatta gidip almam gerekiyor teknemde vardi ipi koptu kaybettim yeni satin almam gerekiyor dur internette arastirayim bulurum 10 dakkada
Bul
benim cizdigim seklinde olanlari bulamadim onu satin alinca eklerim buda ayni gorevi yapar ipi baglarken buyuk firdondulerden takmak gerekirip sarilmasin diye umarim yararli bilgi olur sizin icin
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  tatil sonu ilk yayın avcıhakan 11 2,334 31-03-2014, 11:08
Son Yorum: sorunluyum
  hafta sonu nasibimize düşenler avcıhakan 16 3,434 28-03-2014, 03:30
Son Yorum: tahsinmersin
  gerencede hafta sonu çipura partisi ergun 14 3,575 24-03-2009, 23:08
Son Yorum: Albatros-gr
  marmaris selimiyede 1 hafta bucalıfikret 25 3,438 06-01-2008, 11:07
Son Yorum: fotokopici
  ege bu hafta da cömertti efese 20 3,490 17-12-2007, 22:07
Son Yorum: HIDIR
  1/07/2007 hafta sonu avım LeVrEkCi 74 7,904 20-11-2007, 20:12
Son Yorum: LeVrEkCi
  ege bu hafta da bunları verdi efese 22 3,553 07-11-2007, 21:09
Son Yorum: efese
  ege nin bize bu hafta verdikleri efese 10 2,118 22-10-2007, 10:09
Son Yorum: xmtrk
  bu hafta yaptıığm mırmır av resimleri doktor 26 3,815 15-10-2007, 15:48
Son Yorum: onur45
  babam mehmet reis ve  bu hafta aldıgı levrek LeVrEkCi 28 6,710 06-02-2007, 13:53
Son Yorum: balıkayhan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi