Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kalkan başladı
07 mart 2007
Bu gün çatalca gökçeali köyünde bir işim vardı işim bittikten sonra şeytan dürttü şu yalıköy ü hiç görmedim  dedim buraya kadar gelmişken iki dakika da yalıköye gideyim bakim durumlar nedir dedim çevirdim rotayı yalıköye  fakat yol git git bitmiyor 2-3 gibide istanbulda  olmam lazım pişman oldum ama  ha bukadar gittim dönülmez diye diye bayağı bir yol gittim belkide acelem olduğu için yol bana uzun geldi . sonunda yalı köye vardım denizi gördüm fazla değil 10 dk kadar durdum  sonra geri dönüş için harekete geçtim köy içine girince arabada balık satan gördüm ve yanaştım yanına baktım hamsi ve mırlan var başka müşteride var o sırada bir köylü daha yanaştı  diğer müşteriye KALKAN ın da BAŞLADIĞINI  söyledi müşteri aman küçüklerini tutmayın diye karşılık verince  köylü yok be abla kalkanlar büyük diye cevap verdi bu arada ben söze atıldım  dedim nasıl alıyorsunuz kalkanı dedim hani belki ağ tekne falan dır diye köylü kamışla demezmi  birazdaha ateşlendim (full takımlarda arabada)dedim en iyi neresi av veriyor dedi gördüğün sahilin her yeri yapıyor lüferde çıkıyor dedi gece lüx ü yakıyorsun dedi  az daha ilerilerde bi yerler daha söyledi ama aklımda değil adı şimdi birtarafı  deniz diğer tarafı göl  bi kamış göle salla diğerini denize  iyi iş valla dedim içimden balıkçıdan da kilosu 5 ytl den 1 kg hamsi aldım  istanbula geri döndüm
Bul
taze hamsi buldugsan cok iyi harun 5 ytl güzel afiyet olsun.....
Bul
kalkan başladıda lütfen katliam yapmayalım yaşayabilir küçükleri salalım iğnemizi ona göre secelim lütfen rastgele
Bul
paylaşım için saol harun
Bul
karadeniz bu mevsimde iyi kallkan yapar bildigim kadarıylada buzmanın kalkanı lezzetsiz olur bilirim tam iddia etmiyorum.karaburunda güzel kalkan çıkarmış bu aylarda
Bul
Paylasım ıcın tesekkurler.
Bul
şu kalkanı göremedik bu sene..geçen sene ne güzel alıyoduk günde 1 tane...abi bi organizasyon yapalım gidelim o bölgeye..paylaşım için teşekkürler..saygılar..rastgele..
Bul
evet ufaklar denize büyükler livara rasgele
Bul
paylaşım için teşekkürler, nasipse hafta sonunda bizde kalkana gideceğiz
Bul
Eşref kardeşe aynen katılıyorum. Gidenlere rastgele
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kalkan ve eşkina murki 30 4,631 11-12-2009, 21:01
Son Yorum: mariner8
  Karadenizde kalkan ve eşkina; murki 15 3,448 01-10-2008, 13:53