Ramazan ayı boyunca bir kez Sakarya nehrine yayına gidebildim. Org. nedeniyle kendimi saklıyor teklifleri geri çeviriyorum. Her gün balık haberleri geliyor. Sakarya Karasu ilçesinde yapılan büyük bir liman var halen yapımı devam etmekte.Limandan hayatımda hiç avlanmadığım balıklardan biri olan eşkina çıkarıyorlarmış. Ayrıca kalkanda çıkmaya başladı. Sürekli davet aldığım halde ısrarla gitmemeye çalışıyorum. Umarım organizasyondan sonra kalkan avımızda olacaktır. Bazen zamanın çok hızlı geçtiğini bazende günlerin geçmediğini düşünüyorum. Sabırsızlıkla organizasyonu bekliyorum.
Karadenizde kalkan ve eşkina;
|
27-09-2008, 22:07
az kaldı az murat abi bakınca 5 ay nasılda geçti diyorum bazende hala şu kadar zaman var daha diyorum. bende uzun süreli balık hasretime son vericem nasip olursa bende sabırsızlananlardanım
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
27-09-2008, 22:50
Hadi hayırlısı Murat, yapımı devam etmekte olan limandan eşkina çıkıyorsa bitince kimbilir taş balıkları için ne verimli bir yatak olacak.Bu arada bir hafta sonu sana ansızın alo diyebilirim.Bacanağım Adapazarı'na tayin oldu.Geçen hafta etrafı bir kolaçan etmiş oğluyla.Bir akarsudan bahsetti,ismini söylemedi.Millet balık tutuyor;görünce biz de oltamızı aldık gittik ama yağmur başlayınca döndük dedi.Tatlı su tecrübemiz yok ama kısmet olursa bir dahaki gidişimde ben de bir yoklamak istiyorum.Rastgele..
27-09-2008, 22:54
mera oluyor desene size hayırlısı olsun şimdiden rastgele
27-09-2008, 23:33
murkican yazdı:Ramazan ayı boyunca bir kez Sakarya nehrine yayına gidebildim. Org. nedeniyle kendimi saklıyor teklifleri geri çeviriyorum. Her gün balık haberleri geliyor. Sakarya Karasu ilçesinde yapılan büyük bir liman var halen yapımı devam etmekte.Limandan hayatımda hiç avlanmadığım balıklardan biri olan eşkina çıkarıyorlarmış. Ayrıca kalkanda çıkmaya başladı. Sürekli davet aldığım halde ısrarla gitmemeye çalışıyorum. Umarım organizasyondan sonra kalkan avımızda olacaktır. Bazen zamanın çok hızlı geçtiğini bazende günlerin geçmediğini düşünüyorum. Sabırsızlıkla organizasyonu bekliyorum.murat tutamadıysak yayın tutamadık acısını kalkandan çıkartırız sıkma canını şu organizasyonda çupraları tutalımda ![]()
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR
![]() İSTAVRİTCİ
28-09-2008, 00:27
murat abi desene ön bahçe sakarya nehri arka bahçe karadenizde liman olacak.hangisine eserse oraya takıl.
28-09-2008, 03:13
Lakerda yazdı:Hadi hayırlısı Murat, yapımı devam etmekte olan limandan eşkina çıkıyorsa bitince kimbilir taş balıkları için ne verimli bir yatak olacak.Bu arada bir hafta sonu sana ansızın alo diyebilirim.Bacanağım Adapazarı'na tayin oldu.Geçen hafta etrafı bir kolaçan etmiş oğluyla.Bir akarsudan bahsetti,ismini söylemedi.Millet balık tutuyor;görünce biz de oltamızı aldık gittik ama yağmur başlayınca döndük dedi.Tatlı su tecrübemiz yok ama kısmet olursa bir dahaki gidişimde ben de bir yoklamak istiyorum.Rastgele..Abi her zaman beklerim, sözü bile olmaz, gelirde görüşemezsen üzülürüm.
28-09-2008, 03:15
LeVrEkCi yazdı:mera oluyor desene size hayırlısı olsun şimdiden rastgeleSağolasın, umarım deneme fırsatlarımız olur.
28-09-2008, 03:16
istavritci yazdı:murat tutamadıysak yayın tutamadık acısını kalkandan çıkartırız sıkma canını şu organizasyonda çupraları tutalımdaAbi nerdesin sen ya, emekliye ayrılıp bizleri terkettin diye korktum. org. a katılmayacan diye ödüm koptu haberin ola.
28-09-2008, 03:18
SerenaY66 yazdı:murat abi desene ön bahçe sakarya nehri arka bahçe karadenizde liman olacak.hangisine eserse oraya takıl. İlker Başkente uzak sayılmayız. Sende az buçuk gezmeyi seversin. Bahçe bol, meyvayı arıyoruz. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Karadenizde levrek Avı | 1asil1976 | 35 | 16,918 |
29-04-2010, 23:20 Son Yorum: rusan |
|
Kalkan ve eşkina | murki | 30 | 4,453 |
11-12-2009, 21:01 Son Yorum: mariner8 |
|
eşkina taşı | yalova tatar | 3 | 1,574 |
09-12-2009, 10:57 Son Yorum: orhanekmekci |