Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kefal
[/i][/b][i] arkadaşlar merhaba size gayet açık bir soru soracam ve tüm içtenliğinizle cevap vermenizi istiyorum...sakarya karasuda yakaladığım kefalleri hep yemişimdir fakat gelgelelim marmarada yakaladığım kefalleri hep eşe dosta dağıtmışımdır...marmarada yakalanan kefalleri siz yedinizmi hiç yada hala yiyormusunuz? bende ona göre davranacam...saygılarımla
Bul
Marmara kefali kokuyormu ?
Bul
Artık dereler ve lağımlar akmıyor denize arkadaşım biz yiyiyoruz...Cool
Bul
arkadaşlar marmara da benim yakaladığım 2 çeşit kefal var..sarı kulaklı olanları bende yemiyorum lağım kokuyor ama ismini bilmediğim bi kefal var çok yağlı bir gram koku yok ve çok yağlı zaten en ufağıda 1 kilo falan eliyorr.umarım yeterli olur
Bul
valla ben yiyorum...güzel buğulama yada flato tavada yapıp bi güzel mideye indiriyorum...çok lezzetli..
Bul
kefali sevmedigim için yemiyorum lezzetsiz geliyor bana yoksa yenir neden yenmesin
Bul
Her şeye rağmen,Marmara hala kirli bir deniz.Kefal ise kirliliğe uyum sağlayabilen ve daha önemlisi bu kirliğin getirdiği kimyasal değişimleri içinde barındıran bir balık.Örnek,körfezde hiç bir balık şaşayamazken kefal yaşıyordu.Fakat körfez kefalleri tehlikeli boyutta civa ihtiva ediyordu.Ben pek yememeyi tercih edenlerdenim.
Bul
Benim birinci önceliğim bakık yiyen balığı yemek kefal arasıra çapariye denk geliyordu ben denize gönderiyorum hayatımda 2-3 kere yemişimdir oda misafirlikte
Bul
Bende Marmara'da hıc kefal yemedım.
Bul
ben yiyiyorum, kokmuyor ama tadı karadeniz kefaline benzemiyor
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kefal bereketi harslan1978 16 3,059 09-05-2007, 12:08
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi