Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
palamudu vurdu..
Küresel ısınma palamudu vurdu

Samsun'daki Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sinop Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muammer Erdem, küresel ısınmanın deniz ve deniz canlılarının yaşamı üzerinde etkilerinin bu yıl görülmeye başladığını ancak asıl etkisini önümüzdeki 10 yıl içerisinde göstereceğini söyledi.

Sinop-Samsun bölgesinde geçen yıl 15 bin 200 ton palamut balığının avlandığını, bu rakamın, bu yıl 5 bin 200 tona kadar düştüğünü belirten Prof. Erdem, "Su ürünlerinin fizyolojik dengelerinde değişimler olduğunda, yumurtlama dönemleri, boy ve ağırlık oranları değişir. Bu da av sezonunun kısır geçmesi anlamına gelir" dedi.
Bul
Bunu biz yaptık
Bul
Bugünün sorunları dünün çözümüdür. Teşekkürler Afala
Bul
inşallah en az zararla atlatırız bu kötü gümleri burada kerkeze görev düşüyor sanırım.....
Bul
Yazık oldu dünyaya çok yazık...
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
Bunları biz yaptık ne yazıkki biz düzeltecez İnşallah çocuklarımıza ve torunlarımıza temiz bir dünya bırakabiliriz...
Bul
bu durumu yıllar içinde çözümlenebileceğini hiç sanmıyorum uzun vadeli bir iş bozmak kolay tamiri imkansıza yakın bişi.
Bul
herkesin dediğine katılıyorum büyüklerimiz başladı biz devam ettiriyoruz ama hala çözüm bulamıyoruz çocuklarımızada ne bırakcaz belli değil böyle giderse her halde çöl.
Bul
olacğı buydu, inşallah daha kötüleri olmaz
Bul
ALLAH sonumuzu hayır etsin insanoğlu doğaya muhtaçtır ama doğa insanoğluna muhtaç değildir.AptalkafamAptalkafamAptalkafamAffetAffetAffet
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sazanlar kıyıya vurdu LeVrEkCi 11 2,335 09-10-2008, 15:21
Son Yorum: naxos 5
  Dev Balina Karaya Vurdu. SerenaY66 8 2,385 18-01-2008, 17:56
Son Yorum: tomy77
  Milas Ören'de Çok Sayıda Ölü Balık Karaya Vurdu LeVrEkCi 8 2,429 18-07-2007, 00:25
Son Yorum: ALTAYLI

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi