Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
güzel makina...
[attachment=4956][attachment=4955][attachment=4954]9+1 bilyeli çok dayanıklı çekeri çok kuvvetli bir makina olduğunu arkadaş tavsiyesi üzerine spariş verdim..markası REMİXON  kullanan arkadaşlar varsa tavsiyelerini beklerim...
Bul
hayırlısı olsun arkadaşım.. remixon bana göre iyi bir makina çünkü bende 5+1 remixon kullanıyorum.. Smile Yeni aldım ve aldığımdan beri bir sefer kullanma imkânım oldu... hiç bir aksi yönünü görmedim. Aslında bende senin siparişini verdiğin 9+1'i almayı düşünüyordum ama acele ettim biraz.. neyse hayırlı olsun bol balıklı günlerde kullanman dileğiyle
Bul
güle güle kullanınız bol balıklar oltalarınız her daim dolu olsun.
5 bilya iki adet remixon makinam var ben memnun değilim iki makinada ses yapmaya başladı bilyaları sanki aşınmış gibi bu elegant modeli nasıl bilemem kullanmak lazım.Remixon markasından kaçınıyorum iki adet 100-300 gr 4 mt.atar kamışlarımda balık tutarken kırılı verdi.Bence Aliminyum gövdeli makinalar kullanın derim.
Bul
Güzel makina piyasada bulunan iyi makinalardan birisi ama ben BANAX SX 3000 den başka makina bilmiyorum.
Bul
Remixon markasının ürünlerinin ucuz olması çok cezbedici. Bende remixonun bir çok ürününü kullanıyorum ve hiçbirinden de şikayetci değilim. Makinen hayırlı olsun. Kullandıktan sonra uygun bir şekilde temizler ve yağlayarak bakımını yaparsan bir problem yaşayacağını sanmıyorum. İnşallah bol keyifli avların olur.
Bul
görünüşü güzel ama denemeden karar verilmez işallah memnun kalırsın bol balık yakalamanı dilerim rastgele
Bul
Gule gule kullanın...
Bul
Güle güle kullan
Bul
alba nın delta 9+1 ini onerırım birde dam war tabi onun yeri ayrı genıs kafa 5+1
birde silverstar potenza birde bluefish 12 bilyelii tavsiyeler bıtmez hepsını kullanmısımdır bakımını ıyı yaptıqdan sonra hepsı ıyıdır Smile tatlı suyla yıkadıktan sonra yalarım Smilekımısı yaglamaya yapmıor 1 ay sonra makınayı bıze gerı qetırıorlar hemen bozuldu dıe Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bu Makina İçin Tavsiye Avcı Altan 6 2,920 15-04-2015, 19:17
Son Yorum: LeVrEkCi
  MAKİNA BAKIMI güray 19 9,518 22-06-2010, 15:54
Son Yorum: murockt
  yeni makina aldım LeVrEkCi 45 12,942 01-03-2009, 20:35
Son Yorum: alperburdur
  makina bakımı tomy77 16 5,537 27-04-2008, 21:05
Son Yorum: balıkoltası

Hızlı Menü: