Yorumları: 2,421
Konuları: 42
Değerli arkadaslar, dün nadir denk gelen boş günümde güzel bir gün geçirmek üzere ailemle yakındaki bir yere pikniğe gittik.gittiğimiz yerde de çok çok ufak bir gölet ve bu gölette olup olmadığından önce emin olamadığım sazanlar vardı. ben yine de şansımı denemek üzere küçük takımımı yanıma aldım. birkaç ekmek parçası attıktan sonra balığın varlığı belli oldu ama balıklar parmak kadardı

) yine de oltamı salladım ve birkaç denemeden sonra aşağıdaki dev(!)i tuttum.bu içlerinde en irisiydi zannımca. daha sonra itina ile geri saldım balığı ve başka da deneme teşebbüsünde bulunmadım.şimdilik hevesimi aldım,insallah yazın bunun babalarını tutarım barajda.herkese saygılar,sevgiler..
egemen çok güzel boşver o balık seneye ne olacak düşünsene ıyı yapmışsın demek o kadar gölette balık yetişmiş ha süper.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Eğer koruma altına alınırsa verimli bir yer olucağı kesin. Allah içine sindirsin iyi keyifler
Yorumları: 1,650
Konuları: 117
duyarlılığın için teşekkürler, keşke herkez o şekilde davransa, nede olsa nasipse seneye daha iyilerini yakalrsın
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
teşekkürler ege keşke herkes bu kadar hassas davranabilse
Yorumları: 1,135
Konuları: 85
Ege en doğru olan şeyi yapmışsın.Bravo sana herkes senin gibi davranabilse sirkülere ve kuallara uyulmuş olunsa yurtdışında tutulmuş o devasal büyüklükteki balıkları bizde tutardık.İnşallah birgün o da olacak umuduyla yaşıyoruz.Paylaşımın ve duyarlılığın için tekrar teşekkürler.Saygılar
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
küçük ama güzel bir yere benziyor balık yok ama temiz hava almışsın duyarlı davranışın için teşekkürler
Yorumları: 1,335
Konuları: 27
Eğemen muhtemelen o küçük su birikintisini senin benim gibi amatör olarak balık avlayan birisi yapmıştır ve bir iki balık atmıştır içine.Yinede eylenmene sevindim ben bu sıralar hiç eylenemiyorumda : )
Bu arada Askerlik hazırlıklarımı var saçları kestirmiş gördüm seni yaw.
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
O balıgı gerı bıraktıgın ıcın tesekkurler.Gercekten o golette o balık ıyı yetısmıs.
Yorumları: 1,196
Konuları: 90
yinede zevkini alıp mutlu olduysan ne mutlu sana.....