Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu da balığın fanatiği... :)
Koyu Trabzonspor taraftarı olan Arhavili Balıkçı Uğur Ulutaş, sabahın erken saatlerinde denizden ağı çekince 1 kilogram ağırlığındaki Bordo benekli, Mavi balığı görünce şaşırdığını ve etkilendiğini söyledi.

[Resim: fanatik.jpg]

Arhavili Balıkçı Ulutaş, "Tezgâhıma koyduğum fanatik Trabzonsporlu mercan balığı Arhavi'de günün konusu ve bir anda ilgi odağı olurken, birçok müşterim alıcı olmasına rağmen ben satmadım. Trabzonspor'un bu yıl kıl payı yarı finalde kaçırdığı kupa şampiyonluğunu ve uzun yıllar yakalayamadığı lig şampiyonluğunu elde edene kadar fanatik bordo mavili Mercan balığını dondurucu da saklayacağım. Şampiyon olduktan sonra da ben yiyeceğim." diye konuştu.

Smile)

(zaman.com.tr)
Bul
BoboBobo buda güzel teşekkürler
Bul
Baba lapin vayyy beHeheheHehehe
Bul
bizim burda ağlara çok geliyor lapin irisi etide o kadar lezzetli değil hani ama gerçekten bayağı irileri var paylaşım için teşekkürler
Bul
paylaşım için teşekkürler..
Bul
olmaz deme oluyor. ben dahaönce japon kıyılarında gözleri çekik yengeç tutulduğunu okumuştum
Bul
gayet güzel sağolasın........
Bul
Alıntı:olmaz deme  oluyor. ben dahaönce  japon kıyılarında gözleri çekik yengeç tutulduğunu  okumuştum

BoboBoboBobo
Bul
paylaşım için teşekkürler, arhavili arkadaşlarım vardı gerçek fanatik t.s lılar, birde satmam dediyse milyarları versen satmaz
Bul
balıkcı kardeşimize balığıyla beraber nice yıllara.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Balığın da “sahtekârı” var! LeVrEkCi 3 1,560 10-06-2010, 00:35
Son Yorum: orhanekmekci
  hamilelikte balığın önemi LeVrEkCi 13 2,758 07-05-2007, 21:38
Son Yorum: kaya
  Karadeniz' li balığın tadını unuttu AFALA 10 2,757 25-04-2007, 14:47
Son Yorum: AFALA
  BALIĞIN YARARLARI kılçık 1 2,468 21-03-2007, 00:00
Son Yorum: eşref sürek

Hızlı Menü: