Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Şanlıurfa'nın Birecik ilçesindeki Fırat Nehri'nde bir balıkçının ağlarına, yaklaşık 1.5 metre boyunda iki turna balığı takıldı. Alınan bilgiye göre, nehirde avlanmaya çıkan balıkçı Şevket Çetinkaya, ağına takılan yaklaşık 1.5 metre boyundaki iki turna balığını, uzun uğraşlar sonucu tekneye çekebildi.
Balıklardan birinin 55, diğerinin 50 kilogram ağırlığında olduğu öğrenildi. İskele Caddesi'ndeki balık pazarında satışa sunulan turnalar, kilogramı 9 YTL'den alıcı buluyor. Bu arada, bazı vatandaşlar, tezgahlardaki dev balıkları cep telefonlarıyla görüntülemeye çalıştı
kaynak:internethaber
demekki bizdede varmış büyük turna balıkları

)
Yorumları: 454
Konuları: 19
way be.. gerçekten çok büyüklermiş.. 1.5... baya büyük. bizim oltalara gelse
Yorumları: 336
Konuları: 2
Yorumları: 1,682
Konuları: 26
Urfada 2 yıl çalıştım.Fırat gerçekten çok güzel bir nehir su kütleside iyi barajlarda var.Çeşitli türlerden balıklar var ama benim imkanım olmadığı için hiç balığa gidemedim.Aynalı sazan satarlardı bakmakla yetinirdim.Turna çıktığını ilk defa duyuyorum.Televizyondada yayın ve iri sazan yakalıyorlardı ağ ile seyretmiştim.Su kütlesi çok büyük ve güçlü olduğu için iri balıklar rahat yaşarlar.
Yorumları: 569
Konuları: 43
levrekci yazdı:Şanlıurfa'nın Birecik ilçesindeki Fırat Nehri'nde bir balıkçının ağlarına, yaklaşık 1.5 metre boyunda iki turna balığı takıldı. Alınan bilgiye göre, nehirde avlanmaya çıkan balıkçı Şevket Çetinkaya, ağına takılan yaklaşık 1.5 metre boyundaki iki turna balığını, uzun uğraşlar sonucu tekneye çekebildi.
Balıklardan birinin 55, diğerinin 50 kilogram ağırlığında olduğu öğrenildi. İskele Caddesi'ndeki balık pazarında satışa sunulan turnalar, kilogramı 9 YTL'den alıcı buluyor. Bu arada, bazı vatandaşlar, tezgahlardaki dev balıkları cep telefonlarıyla görüntülemeye çalıştı
kaynak:internethaber
demekki bizdede varmış büyük turna balıkları
)
nihay bey resimleride yokmuydu resimleri resimleri görelim ehehehe
Yorumları: 569
Konuları: 43

iyide sitedeki balığın turnayla uzaktan yakından alakası yok ki
Yorumları: 1,196
Konuları: 90
gerçekten çok büyük balıklarmış ....bizdede böyleleri varmış vaybeeeee....
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
yıldırıms74 yazdı:
iyide sitedeki balığın turnayla uzaktan yakından alakası yok ki
siteye başka balık resmi koymuşlar o yüzden resime alıntı yapmadım
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
Yorumları: 2,421
Konuları: 42
yav bir haber daha çıkmıştı birkaç ay önce fıratta dev turna diye,caner balığı çıkmıştı,bu haber de öyle olmasın ya da aynısı mı?