Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çanakkale Balık Avı Buluşması
ÇAnakkale ve civarındaki arkadaşlarla hem tanışmak hem balık avlamak hemde güzel zaman geçirmek amacıyla Allah nasip ederse 17.06.2007 tarihinde bir buluşma gerçekleştirmek istiyorum.

Mekanı belirleyemedim aklımda 3 yer var

1 - Karabiga
2 - Kepez
3 - Kilitbahir - Eceabat arası

Katılmak isteyen arkadaşlar buraya yazsınlar ayrıca istedikleri yeride belirtsinlerki tam yer belirliyelim.
Bul
bir gurup yaparsak gelebiliriz oktay istanbul olarak ....
Bul
bence eceabat - kilitbahir arası, ulaşım açısından ve herkesin buluşma noktasına uygun yer olarak düşünüyorum.
Bul
vay e patronla tanışma iyi olur gibime geldi biran da bu ara istanbuldan çıkamam inşallah başka zaman oktay Bobo
Bul
çanakkale'ye gelmeyi çok isterim, özellikle çanakkale savaşlarının olduğu yerleri gezmek çok istediğim bir şey ama hiç nasip olmadı. aslında bu bahane ile çok da iyi olurdu. fakat şu sıralar maddi imkansızlıklar var, baksanıza eve adsl dahi alamadım. yakın yerlere bile balığa gidemeyeceğim nerdeyse. fakat bu dar boğazı aşar aşmaz geleceğim inşallah.

sizlere rastgele, iyi bir organizasyon olur inşallah.
Bul
Gerçekleşirse çok keyifli olucaktır. İlgiyle bekliyoruz. Tarih olarak bana çok ters belki başka zaman buradan katılırım
Bul
vardiyam uyarsa gelmek sizlerle tanışmak isterim kilitbahir eceabat arası bana uyar rastgele
Bul
istanbuldan bir ekip ayarlanırsa ben koşa koşa gelirim.
Bul
organizasyona katılmayı bende isterdim,ama malum iş güç,kendimiz gelemesekte,kalbimiz sizlerle,işallah bol eğlenceli ve keyifli bir organizasyon olur.....şimdiden org.katılanlara rastgele...
Bul
Şuan 2 seçeneğe indirdik Kilitbahir eceabat arası, Karabiğa
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İstanbulda balik gfbmet 2 2,165 08-01-2011, 10:57
Son Yorum: LeVrEkCi
  Balık Avlama Belgesi Alma Mücadelesi nihatkr 33 10,187 28-08-2010, 18:19
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  erdek yolcusunun balık avı gulunecek kazası aahmet 33 7,918 12-07-2008, 15:18
Son Yorum: lapsekilla
  Baryramda balık mudanya 7 2,480 13-10-2007, 21:36