arkadaşlar tatilim cok guzel geciyor derken dun ucuz bir kaza atlattım ve sıkıntıdan oglana hemen bilgisayar ortamı olan bir bolgeye gotur bari dedim ve gulunecek kazam ise tekne arkasında hamburger denen simit seklinde olana hadi bineyım dedim ve olan oldu ilk binmemde takla attım ve ters duşerek her iki ayagım dirseklerden ve baldırımda yırtıklar oluşmuş tabiki hastanelık olduk simdi iki ayagımın uzerine basamaz haldeyim vakitimi oturarak gecirmekteyim neyseki son hafta iki gun kala oldu gelelim balık havadisine yucel cumartesi aksamı aradı eşkina avı yapalım diye bana birisi 10 adet izmir boru kurdu vermişti boru kurdu ve arkadaşım birolu alıp akşam buluştuk saat 10 kadar olta hazırlıgı surdu ve cıktık tekneyle bir koya gelip tekneyi kıyıya cekip oltaları koy verdik ilk atışta arkadaşım birola bir tane aldı son balıgıda yucel aldı ben ise yıne tabiki karavana yucel cok ugraştı teke cıkarmak icin ama nafile yem bitti balık olayıda bitti yinede bereketli bir av oldu
arkadaş sen zaten arızası senin neyine hamburgere felan binmek balık tutmayı öğren men lazımken sen git hamburgere bin ,ayranın yok içmeye tahtaravanla gidersin................ diyeceğim sen de reflü var uyku problemmi var daha ne sayayımki nerden çıktı hamburger.neyse geçmiş olsun.balıklarda başka güzel burda da tutturmuştuk niye aksilikl oldu acaba.
ahmet abi geçmiş olsun .güzel balıkçılık yapmışsınız tebrik ederim balıklar çok güzel yengeçlerde yumurtada olduğu için salmışsınız duyarlı bi davranış helal olsun tebrik ederim saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
SerenaY66 yazdı:ahmet abi geçmiş olsun.balık durumu fena değil o zaman.yem olsa daha da alırmışsınız.rastgele
ilker sagol evet yemsizlik başa bela yem olsa daha iyi olacaktı sendende ses gelir dedim ama herhalde olmadı neyse herşey nasip birdahaki sefere teşkkurler
doktor yazdı:ahmet abi geçmiş olsun .güzel balıkçılık yapmışsınız tebrik ederim balıklar çok güzel yengeçlerde yumurtada olduğu için salmışsınız duyarlı bi davranış helal olsun tebrik ederim saygılar.
eren evet pavurya havyarlıydı resimlerini cekip hemen saldık yucel 4 tane daha yakaladı havyar yoktu fakat nesilleri az oldugundan saldım