Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
erdek yolcusu
arkadaşlar 27 haziran cumartesi günü sabahı kısmet olursa 15 gün erdekteyim, yücelde bir hafta sonra gelecek telefonlaşıp buluşacagız güzel bir balık avı yapmaya karar veririz oradan güzel manzara ve organizasyon yapacagımız yerlerin resimlerini balık havadisleri göndermeye çalışırım,eger bu tarihlerde erdekte olan ve gelecek arkadaşlarında haberi olursa hep beraber güzel bir gün gecirmek dileğiyle buluşabiliriz.

tel= 0532 372 87 83
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
ahmet abi bende demin ondan bahsediyordum.temmuzun 5-6 sından sonra bandırmada olma ihtimalim var.ama 2 -3 gün falan kalacam.geçen seneki gibi ufak bir buluşma yapılırsa günün zevkini çıkarırız.gelsin balıklar gitsin balıklar.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
sana iyi tatiller ahmet abi turan köydemi kalıcan
yer ayarladınmı .istersen tlf edip yer ayırttıralım.AlkisBobo
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
SerenaY66 yazdı:ahmet abi bende demin ondan bahsediyordum.temmuzun 5-6 sından sonra bandırmada olma ihtimalim var.ama 2 -3 gün falan kalacam.geçen seneki gibi ufak bir buluşma yapılırsa günün zevkini çıkarırız.gelsin balıklar gitsin balıklar.

ilker iyi olur telefonlaşıp bukluşuruz,yücelde gelecek 3 günün tatını çıkarırız beklerim.
Bul
erden abi senin gelme şansın varmı.yapalım ufak bir keşif.senin tatar çeşmesine bakarız.yerinde mi değilmi.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
yalova tatar yazdı:sana iyi tatiller ahmet abi turan köydemi kalıcan
yer ayarladınmı .istersen tlf edip yer ayırttıralım.AlkisBobo

erden sağol yer olayını kamplardan ayarladım,erdegi 2 km gecince balık olayını turanlarda yaparız tahmin ediyorum,vakit bulursan seninde olmanı isterim.
Bul
erden bak ilkerde çeşmeyi soruyor, orada olup olmadıgını konturol edersin,oradaysa çeşme başı güzel bir alem olur
Bul
sayın balıkçım güle güle git güle güle gel sana vebacıma oğluna iyi tatiller diliyorumGulumse
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
ben yılbaşında ordaydım çeşme yerinde sağlam duruyordu
HappyBobo
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Sana iyi tatiller dilerim bol şanslar,Rasgele.
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Eylül basinda Erdek-Ocaklar Alparslan01 0 2,341 22-08-2013, 23:44
Son Yorum: Alparslan01
  erdek yolcusunun balık avı gulunecek kazası aahmet 33 7,852 12-07-2008, 15:18
Son Yorum: lapsekilla
  ERDEK'Lİ YÜCEL TURNUVADA GURHAN 33 6,391 03-07-2007, 22:59
Son Yorum: eskihisar

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi