Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
asosta 2,5 metrelik kılıç
oktay abi sizin ordan geçmiş.
denizde tık yok ama tutmuşlar.
mynetten alıntıdır.08.06.2007

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde, Assos açıklarında 2.5 metre uzunluğunda kılıç balığı yakalandı. 150 kilogram ağarlığındaki dev kılıç balığı, il merkezinde bir balıkçı tezgahında sergilendikten sonra restorana satıldı.

Kılıç balığı ile ilgili açıklamalarda bulunan balıkçı Hakan Kaya, yaklaşık 2.5 metre uzunluğundaki balığının Assos açıklarında Şakir Çobanoğlu isimli balıkçı tarafından yakalandığını belirterek, "Boss isimli teknesinin ağlarına gece yarısı 2.5 metre uzunluğunda bir kılıç balığı takılmış. Sokak ağzı mevkiinde ağlara takılan bu balığı ben satın aldım ve bunu il merkezindeki Varol balıkçılığa ait tezgahta bir süre sergiledim. Büyük ilgi çeken yaklaşık 150 kilogram ağırlığındaki bu balığı daha sonra Truva
restorana sattım" dedi.
Bul
oktay onun için balık tutamadı kılıçlar kovalamış küçük balıkları dalarken karşına çıkar haa aman dikkat Smile) kılıç kalkan oynarsınız sonra hehehe
Bul
ya millet neler yakalıyor,bu işte birazda şans gerekli Smile
bakalım bir gün bizede rastgelir...tabiki denizde zıpkınla şansımız olmaz ama,misinayla uğraşırız heralde....paylaşım için teşekkürler...
Bul
ne güzel bir balıktır bu balık...kılıcı var ama karşıkoyamıyor ağlara,bizlere..paylaşım için teşekkürler..
Bul
paylaşım için teşekkürler ilker...
Bul
kısmetli günüymüş arkadaşımızın paylaşım için teşekkürler
Bul
gerçekten çok güzel balıkmış herkeze allah böyle balıklar tutmak nasip eder inşallah....
Bul
işallah banada denk gelir hı hı hı
Bul
güzel balık aceba çapariye gelirmi kılıç çaparisini bilen varsa lütfen nasıl yapıldığını yazsın teşekkürler
Bul
paylaşım için teşekkürler
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  10 metrelik köpek balığı LeVrEkCi 23 4,580 03-01-2009, 14:29
Son Yorum: gobekbalığı
  2.5 metrelik deniz akrebi fosili bulundu LeVrEkCi 15 2,746 23-11-2007, 14:24
Son Yorum: istavritci
  3 Metrelik AFALA 7 1,658 29-05-2007, 11:47
Son Yorum: yalova tatar
  Hirfanlı Barajı'nda 2 metrelik balık harslan1978 14 6,481 14-05-2007, 16:29