Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amatör Balıkçılar Kimler! :)
Ben bizim internet kafeden siteyi takip ediyorum. Siteye girdiğimi görenler hemen dalgaya alıyorlar.
Adam daha çoğu balığı tanımıyor. Biz amatör değiliz. Profesyoneliz diyor. Bende gülüp geçiyorum. T-Shirt leri giyince tam film olucaz Smile
Bizim buralarda balıkçı çok olduğundan mıdır nedir ?
Bir motoru olan hemen reis oluyo nasıl oluyorsa. Daha Amatör balıkçılığı bilmeyen bir çok kişi olduğunu zannediyorum...

*Avladığı her balığı satana da profesyonel diyemeyiz bence. Çünkü Bir bota kıçtan motor takan çapariyle bir çok balık tutabilir. Ve bunları satabilir.

*Daha farklı kriterleri olması lazım. Adamlar nasıl Bering denizinde yengeç yakalıyor. İşte bence tam profesyoneller.
Bul
Bir motoru olan hemen reis oluyo nasıl oluyorsa?
Herkez reis olamaz reis unvanı kendisi alamaz arkadaşım kayının veya baska yere yazmakla olmaz ..........
Bul
afala yazdı:Bir motoru olan hemen reis oluyo nasıl oluyorsa?
Herkez reis olamaz reis unvanı kendisi alamaz arkadaşım kayının veya baska yere yazmakla olmaz ..........

Bende öyle diyorum ya. Reis büyük balıkçıdır. Balıkçıların başıdır.
İnsanlar mütevazi olsa daha çok saygı görür.
Bul
Amatör kelimesi Latince kökenlidir ve “sevmek” anlamını içerir. Amatör, bir işi severek yapan kişi demektir. Amatörler sevmeyecekleri bir uğraş seçmezler. Kurallara uyarlar, kendi güvenliklerine de başkalarının güvenliğine de önem verirler, çevrelerine saygılıdırlar. Yani hobi olarak yapılan her iş amatörcedir. Amatör acemi anlamında değildir fakat bizler amatör dediğimizde her zaman acemi anlaşılıyor.

Sirküler kimlerin tuttuğu balığı satıp satamayacağını belirlemiştir ve uyulmadığı zaman suç kapsamındadır.
Bul
oktaya tamamen katılıyorum şahsen ben zevk için ve de yasalara uyarak balık avı yapıyorum ha banada reis diyorlar bu balıkçılıktan değil benim siyasetimle ilgili ama denizcilikle de ilgili yani ben iki türlüde reis im kanımca hürmetler hayırlı sabahlar sabah işe gitcez daha
Bul
Oktay amatör kelimesinin içini acıtan en önemli konuyu açmışsın.'' Acemi zannedilmesi.'' Halbuki çok iyi bilinmesi gereken amatör'ce yapılan işlerin özünde sevginin yatmasıdır. Sevgi ile yapılan her eylem, her ilişki keyifli ve örnektir. Bakın bu sitede amatör'ce buluşan bir çok insan duyarlılıkları ve sevgileri ile ne güzel paylaşım ve mesajlar iletiyor. Amatör olmak zaten başlı başına bir keyif.
Bul
tanıtım için güzel bir mekân bence... zaten ilgi de çekiyormuş.. onlardaki cevheri görmek lâzım... Smile
Bul
Amatör balıkçı, amatör ruhla avlanan balıkçıdır. Amatör ruhla yapılan iş; "severek,isteyerek,zevk alarak,saygı duyarak,saygı görerek,maddi karşılık beklemeden,canlılara ve doğaya zarar vermeden" yapılan iştir. Bunun acemilikle hiç bir alakası yoktur. Tam aksine "ustalık ve erdemlilik" tir.
Bul
Halkın genel kanısı böyle. Bizim sitedeki arkadaşların çoğu bile, bilgisiyle o belirttiğimiz kişileri cebinden çıkarır. Ona şüphem yok. Öyle kişiler var ki babadan kalma bilgilerin üstüne birşey katamamış. Daha balıkları bile bilmiyor. Ama reis kral balıkçı diye dolaşıyor.
Bul
Ben Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği Öğrencisiyim.Dolayısıyla Balıkla ve Balıkçılıkla ilgili her türlü şeyi en ince ayrıntısına kadar görüyoruz.Dolayısıyla Profesyonel Balıkçı Adayıyım ama henüz mezun olmadığım ve eksiklerim çok olduğu için amator balıkçıyım demeyi tercih ediyorum.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kimler burda yalova tatar 16 2,166 18-03-2016, 14:08
Son Yorum: yaser2sultan
  İki Amatör balıkçı Buluşursa ne yer :) MaVrUşGiL 20 3,243 09-02-2013, 20:57
Son Yorum: monawar
  Amatör Balıkçı Şarkısı yeniolta 10 2,183 14-10-2012, 11:00
Son Yorum: turna
  Amatör balıkçıların seveceği bir film(To The Sea 2009) ozoca51 17 3,659 23-05-2011, 01:49
Son Yorum: yycolak
  Japon balıkçılar ve felsefeleri MaVrUşGiL 9 1,993 14-04-2010, 19:24
Son Yorum: ALTAYLI
  AmatÖr balikÇi aİlesİ b.kral 21 3,597 09-07-2009, 06:27
Son Yorum: yycolak
  Amatör Balıkçı Sohbet Odası Fangri-avcısı 11 2,937 28-01-2009, 12:49
Son Yorum: b.kral
  Günaydın AMATÖR BALIKÇI NET b.kral 15 2,916 12-01-2009, 14:41
Son Yorum: fotokopici
  kimler geldi kimler geçtiiiii LeVrEkCi 20 3,229 05-04-2008, 17:42
Son Yorum: Uzun_ahmet
  nerde bu balıkçılar yalova tatar 20 3,451 09-03-2008, 18:41