Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kimler geldi kimler geçtiiiii
siteye kayıt olalı 2 seneden fazla oldu hemen hemen her günüm burada geçti.şimdi herkes diyecekki bu adamın işi gücü yok akşama kadar burada forum yapıyor.
yok arkadaşlar benim işim dekorasyon yani herdakika iş olmaz akşama kadar bilgisayar başında oturuyorum boş oturmaktansa internette dolaşıyorum aradabir bakıyorum yazıyorum.eskiden evdende çok yazardım ama artık evde çocuklarımla vakit geçiriyorum geceleri online görünsemde pek oturmuyorum bilgisayar başına.
burası bana tedavi gibi geliyor resmen tedavi oluyorum ben burada hayattaki birçok stresten bu site sayesinde kurtuluyorum.düşünüp sıkıntı yapacağım şeyleri buraya takılarak unutuyorum kafama takmıyorum ve inanın bunun bana faydası oluyor.
bu site yokken akşama kadar düşünmekten başka bişey yoktu şimdi kafam dağılıyor buda güzel oluyor.
birde işin dost kısmı var burada birçok arkadaşım dostum oldu buradan birşekilde ayrılan veya ayrılmak zorunda kalan hatta bizim tarafımızdan buradan uzaklaştırılan arkadaşlarla bile görüşmeye devam ediyorum.bazen konularda yazdığım gibi bursada izmirde çanakkalede tekirdağda istanbulda antalyada alanyada yalovada ankarada heryerde arkadaşlarım dostlarım oldu ve olmaya devam ediyor.
keşke imkanım olsa maddi manevi çok imkanım olsa herkesin yanına gitsem herkesle tanışsam herkesi davet etsem tanışsak diye sık sık aklımdan geçiriyorum.
kısacası bu site bende bağımlılık yarattı(sigaradan bile belkide bu site sayesinde kurtuldum)
buradaki tüm dostlarımı sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum hepinizi seviyorum 10000.mesajımı sizler için yazmak istedim nice 10000 lere hep beraber dahada büyüyerek inşallah. hepinize selamlar saygılar
oktay ve erdeme sonsuz teşekkürler
Bul
nihat abi düşüncelerin için çok teşekkürler,gerçekten sitemiz sayesinde çoğu problemlerimizi,sıkıntılarımızı unutup,bazen dünün,bazende günün yorgunluğunu attığımız mabedimiz haline geldi,ülkemizde diğer illerde,ilçelerde dostlarımızın olduğunu bilmek,karşılıklı sevgi,saygı çerçevesinde yapılan sohbetler insanın o andaki stresli yaşamından uzaklaşmasını sağladığına inanıyorum,iyiki varsınız amatör balıkcı ailesi...bendende herkese sevgiler,saygılar..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
nice 10.000 mesajlara nihat abi,, hepimiz bir aileyiz artık her ilden dostlarımız var,, sitemizde herşeyi paylaşıp sıkıntılarımızından arınıyoruz bilgilerrimizi paylaşıyoruz. herkese sevgiler saygılar,, Patron iyiki böyle bir site kurup güzel insanları biraraaya toplamışsın bunun için ayrıca teşekkürler.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
nihat güzel bir düşünceyle 10.000. mesajını bizlere adamışsın.teşekkürler.gerçektende kimler geldi kimler geçti.ama gitgide büyüyoruz.zamanında ne tartışmalar olurdu.1 gün iyi bir gün kötü .küsmeler,rest çekmeler,dayılanlar,vs vs.geriye baktığımız zaman bunlara bile gülüp geçiyorum.şimdi eskiye göre 5-6 gömlek ilerdeyiz ve tecrübelendik.bundan sonrada daha iyi olacak ve bu sitenin amacını ve ne kazandıracağını ruhunda ,kanında balık aşkı olan herkese tattıracağız.unutmayalımki bugünün yaşlıları dünün genci,
bugünün gençleri dünün çocukları ve
bugünün çocuklarıda yarının gençleri ve yaşlıları olacak.
Dünyamızı mahvetmeyelim.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
hayırlı olsun nihatım allah uzun ömürler versin sende buradaki görevini aynı şekilde sürdür.iki senede 10.000 mesaj belki buda bi rekordur sevgilerimleRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
bu stresli dünyada 1 dost bile bulmak rekor olmuş hüseyin ben burada dostlar rekoru kırmışım 10000 mesaj nedir ki birsürü dostum olmuş daha ne olsun en büyük rekor bu değilmi???
Bul
aslında bunu mahsus böyle yazdı nihat biliyonuzmu .10.000 mesajı yazdıktan sonra acaba sıfırlarmı diye sırf deneme amaçlı yazdı he he he şaka şaka nihat güzel bi paylaşım oldu gerçekten bu site bende bilgisayarın bil ini biliyodum oda fab kullandığımızdan ama bu kadar teferruatlı değil sadece işle ilgili idi burada daha da geliştim dostlar sayesinde iyiki varsınız .iyiki varlar AMATÖR BALIKÇILAR ve bu site saolasınız oktay ve erdem ve başkaca emeği geçenler.tüm dostlara arkadaşlara abilerime selam,saygı,hürmet....
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
merak etmiştim ama sıfırlanmıyormuş Gulumse
Bul
MahcupSiyirdimHadiordanHappyBoboSeerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
sıfırlansa bile dalya yaparsın nihat.
100 de dalya olur ama sen 10.000 de bir dalya yaptın.
artık mesaj sayın 1 dalya + küsürat
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kimler burda yalova tatar 16 2,121 18-03-2016, 14:08
Son Yorum: yaser2sultan
  bahar geldi hoşgeldi... LeVrEkCi 11 1,749 22-04-2013, 16:54
Son Yorum: SpinAvcısı
  güzel bir email geldi LeVrEkCi 31 5,114 14-07-2011, 23:17
Son Yorum: yycolak
  ufuk hocam ziyarete geldi. LeVrEkCi 25 3,870 30-06-2011, 21:27
Son Yorum: yycolak
  Tekne geldi orhanekmekci 92 10,818 11-07-2009, 22:31