Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
eee kış dedik köy ziyareti dedik o dedik bu dedik kıyı dedik başka mera dedik sıra en sonunda heleşükür geldi kendi meramaaaa şurada sanıyorum 1 ay içinde kendi meramda yani marmara ereglide avlanmaya başlıyacagım ve dolayısıylada heyecan başladı.
meramı teknemi oltalarımı hepsini çok özledim kış iş bakımınmdan çok stresli geçti inşallah tekneme binip meraya açıldıgımda tüm stresten kurtulup raporları tek tek göndermeye başlıyacağım.çok özledim çokkkkkkk
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
evet nihat abi artık birazda olsa kurtuldun sorunlardan tekrar döndün aramıza ,, sıra levrek kardeşlere geldi onlarda özledi seni bizde bekliyoruz artık sevinelim biraz görelim kuzularını..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
hadi hayırlısı levrek resimleri yolla artık mehmet reisle beraber
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
bizede az kaldı yasak başlıo canım sıkılıo nabız yükselio napalım sizin video ve resimlerle idare etcez artık
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 879
Konuları: 28
araphüso26 yazdı:bizede az kaldı yasak başlıo canım sıkılıo nabız yükselio napalım sizin video ve resimlerle idare etcez artık
ya arkadaş sende sazanla sınırlı kalma, turna ile devam et. asıl sezon şimdi başlıyor

yakın bir yerlerde turna bulurda avcılığının tadına varırsan bak bakalım daha sazana gidicen mi?
SELAMLAR / SAYGILAR
A. Serdar YALÇIN - ANKARA
(1967, Tokat)
Yorumları: 879
Konuları: 28
LeVrEkCi yazdı:eee kış dedik köy ziyareti dedik o dedik bu dedik kıyı dedik başka mera dedik sıra en sonunda heleşükür geldi kendi meramaaaa şurada sanıyorum 1 ay içinde kendi meramda yani marmara ereglide avlanmaya başlıyacagım ve dolayısıylada heyecan başladı.
meramı teknemi oltalarımı hepsini çok özledim kış iş bakımınmdan çok stresli geçti inşallah tekneme binip meraya açıldıgımda tüm stresten kurtulup raporları tek tek göndermeye başlıyacağım.çok özledim çokkkkkkk
hadi bakalım nihat, bizim sezon beraber başlayacak galiba

fakat biz en az 250-300 km. yapmadan balığa gidemiyoruz. ayrıca yine yiğenimin sağlık sorunlarından dolayı pek fırsat da bulamayacağım. artık sizlerden gelen raporlar avutacak beni

ama yine de seonun açık olduğunu ve fırsatını bulduğum anda balığa gidebileceğimi bilmek bile yetiyor
SELAMLAR / SAYGILAR
A. Serdar YALÇIN - ANKARA
(1967, Tokat)
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
BalıkcıSerdar yazdı:ya arkadaş sende sazanla sınırlı kalma, turna ile devam et. asıl sezon şimdi başlıyor
yakın bir yerlerde turna bulurda avcılığının tadına varırsan bak bakalım daha sazana gidicen mi?
serdarım turnaada tuttum sivrihisar balık damı tarafında var zevk verecek büyüklükte deil uğraşıon uğraşıon 20-25 cm den büyüğü yok dediğin gibi ele gelecek balık olsa tadına doyum olmaz
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 104
Konuları: 6
marmara ereğlisine geçen yıl gittim eşkine güzel çıkıyor arada levrekde vuruyor ama sağlam kamışı 2-3 metre sürükleyecek ve kaçıracak kadar

geçen hafat gidecekdim işim çıkdı bakalım kısmet bu hafta inşallah
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ERDEMYILMAZ yazdı:marmara ereğlisine geçen yıl gittim eşkine güzel çıkıyor arada levrekde vuruyor ama sağlam kamışı 2-3 metre sürükleyecek ve kaçıracak kadar
geçen hafat gidecekdim işim çıkdı bakalım kısmet bu hafta inşallah
erdem ben ereglide tekneyle çıkıyorum kıyıdan hiç denemedim ama bu sene kıyıdanda olta atacagım akşamları canlı yemi takıp ucuna fosforu baglayıp bırakacagım kıyıdan levrek alanlar var orada ayrıca sabahları tekneye binerken çok kez levrek gördüm bu sene onuda deniyecegim inşallah.
Yorumları: 104
Konuları: 6
LeVrEkCi yazdı:erdem ben ereglide tekneyle çıkıyorum kıyıdan hiç denemedim ama bu sene kıyıdanda olta atacagım akşamları canlı yemi takıp ucuna fosforu baglayıp bırakacagım kıyıdan levrek alanlar var orada ayrıca sabahları tekneye binerken çok kez levrek gördüm bu sene onuda deniyecegim inşallah.
abi ben limanda hemen fenerin dibindeydim oltayıda 2-3 m. önüne atıyorsun fakat olta atarsan abi şamandıralı dene çünkü diğer türlü çok takılıyor benim mekan olarak acemiliğime geldi sabaha kadar 9-10 balık vurdu aldım oltanın ucunda ama nerdeyse hapsi taşa takıldı takımla gitti takımamı acıyayım ağzında iğne ile gezen balığamı ???