Kullanmakta olduğum tekne artık son günlerini yaşıyordu,burada kullanabileceğim en uygun tekneyi Yalovada buldum.Tekne 3.5 metre boyunda 90kğ ağırlığında iki kişi tarafından kıyıya alınabileceğini düşünerek Yalovadan,Yalovalı Tatar(Erden)ile konuştum kendisi firmayı tanıdığını söyleyip firmaya bizat gidip tekne için pazarlığı yapıp indirimide sağladı ve dün akşam Yalovadan dağıtım aracına yetiştirip bugün elime geçmesini sağladı.Kendine bu emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorumsitemizde yardımlaşmanın sözde değil özde olduğunu bir kez kanıtladı,ayrıca Yalovadan ulaşabildiğim Lakerda(Mehmet bey)da yardımlarını esirgemediği için teşekkür ederimŞimdi sıra motorda büyük ihtimalle 6 Hp dört zamanlı olacak.
bende bunun büyüğünü aynı yerden alıp kullanamadan satmıştım şu anda bizim orada site üyelerinden tevfik (kullanıcı adı ergeg) kullanıyor 1 tanede bi tanıdık abimde var.
hayırlısı olsun orhan abi güle güle kullan kazasız belasız bol balıklı avların olsun inşallah rastgele.
maşallah güzel tekne
Eyvaaaaaaaah.
Yandı balıklar.
Motorizede olduk tamam.
Bundan sonra kürekle güç harcamakta yok.
Bütün güç balık tutmaya...
Balıkların kabusu Sayın Orhan Ekmekçi Egenin serin sularında.
Hayırlı-uğurlu olsun.Kazasız-belasız iyi ve sağlıklı günlerde kullan İnşallah.
yycolak yazdı:Eyvaaaaaaaah.
Yandı balıklar.
Motorizede olduk tamam.
Bundan sonra kürekle güç harcamakta yok.
Bütün güç balık tutmaya...
Balıkların kabusu Sayın Orhan Ekmekçi Egenin serin sularında.
Hayırlı-uğurlu olsun.Kazasız-belasız iyi ve sağlıklı günlerde kullan İnşallah.
Motoruda aldımmı dediğin gibi bütün güç balığa
Teşekkür ederim Yalçın
kasap100 yazdı:Hayırlı uğurlu olsun Orhan abi.
KAzasız belasız kullan.Bol balıklı keyifli avlar dilerim.
Daha yeni çalındı bir abimizin.Aman dikkat motor işine...
Teşekkür ederim Bahadır.Motoru yanımda taşıyacağımdan küçük bir şey bakacağım
Hayırlı olsun Orhan abi kazasız,belasız güle güle kullanman dileğimle.Bir de motoru buldun mu bu iş tamamdır.
Yeni teknenle bol balıklı avlar dilerim...
[SIZE=5][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=5][SIZE=3] Biz Dostlar[SIZE=3]ımızı Ne Kalbimizle Severiz,Ne Aklımızla Hani Olurya Kalbimiz Durur,Aklımız Unutur. Biz Sadece Ruhumuzla Severiz [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]