Yorumları: 1,564
Konuları: 32
Sabah,Harun beni evden aldı,iki defa samatya-aksaray sahil yolunda döndükten sonra büyük bir başarıyla Aliçonun teknesinin bağlı olduğu Samatya balıkçı barınağını bulabildik.sağ olsun aliço,çayı ve kahvaltıyı bizden önce hazır etmişti,küçük aliçoyla (oğlu) beraber.Kahvaltıyı müteakip denize açıldık.samatya önlerinde çapari,çinekop çapari ve rapala/kaşık çekmemize rağmen ciddi bir av yaşanamadı.bir miktar kıraça ve bir iki mezgit dışında,ara ara çapari ve kaşık yaparak yenikapı önlerinden cankurtarana ve oradan sarayburnu çakarına kadar gidildi,ama Deniz bu sefer biraz sıkı davrandı bizlere,biraz kıraça ve birkaç küçük mezgitle operasyon sona erdi.
AÇIKLAMA : yukardan aşağıya üçüncü resemdeki arkadaşı,geçerken ıssız adadan aldık.

Gürhan,en alttaki resimde harun kraker yerken.Balık tutamayınca krakere talim.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
ıssız adada kalan vatandaş bol yemek bulmuş bayağı etli butlu duruyor hergün balık yemiş galiba oltada yakışıyo eline
İlk gördüğümüzde bizide yer diye korktuk ama bi şey yapmadı.

Yorumları: 16,360
Konuları: 492
harun a da balık tutamamak yaramamış balık kraker yemekten acayip kilo almış bir an önce balık yemeye başlaması lazım her gün bir çinekop
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
yoldan aldığınız robenson arkadaş zararsız birine benziyor onada kraker verseydiniz sonra onu tekrar adasınamı bıraktınız zavalıyı koruma altına almak lazım yeşilköy sahiline biraksanızda olurdu temiz hava almışsınız rastgele
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
ibrahim abi cok guzel goruntuler.Bende balıga gıtmeyı ozledım calısmaktan fırsat bulamıyorum.Sız hıc degılse gıtmıssınız
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
Ben krakere razıyım yeterki böyle bir ortam olsun temiz hava
bol gıda bide balık olsa offf ne olurda ama saygılar rastgele.
Yorumları: 2,401
Konuları: 20
temiz hava,da bol gıda diyemiyecegim kırakerle gecmiş gününüz oradaki muhabetiniz yeterli balıkta olsaymış gel keyfim gel ibrahim agbi ve harun birdaki sefere bol şanslar rastgele
Yok ahmet,kahvaltı çok sağlamdı.Sağolsun aliço,biz daha varmadan her şeyi organizeze etmiş.