Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
22 Haziran Yeşilköy
Cumartesi gecesi ve bugun balıktaydık. Cumartesi gecesi saat sabah 4 e kadar avlandık. Yem olarak canlı tekemiz vardı. Eşkina için gittik fakat eşkinadan eser yok. Birer adet ispari , gelincik ve iskorpit yakaladık. Boyları baya iriydi. Gece resim çekmedik ve balıkları bir arkadaşa verdik. Bu gün de istavrite gittik. saat 4 gibi av yerindeydik ve güzel balık aldık.Kıyıda çok iri izmaritler vardı fakat yem bulamadık. 6 gibi etrafımız balıkçı doldu. Güzel balık aldığımızı gören geldi. Sırtımızdan bile olta atmaya başladıklarında sinirimizden toplanıp gittik.
Sazanları özledim...
Bul
bereketli olsun Ruşan, yeşilköyde beraber gittiğimiz yere gittiniz galiba, evet orası kalabalık oluyor yol üstü gelen giden çok, izmarit'in kıyıya gelmesi güzel olmuş , açıklarda mezgitten fırsat yok başka balığa Smile bende 10 gün önce avcılarda marinanın ordaki kayalıklardan yoklama yaptım hiçbirşey yok. zıpkıncı vardı bir tane ona sordum tek tük ispari kefal varmış
Bul
Ruşan, bereketli olsun Alkis keyfini almışsınız.
Bu sırtdan atanlar yüzünden balığa gidemez oldum, iki keyif yapacam derken sinirlerimi bozmaktansa kimsenin olmadığı yerden balıksız dönmeyi tercih ediyorum.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Orhan abi evet yer orasıydı. Ama gelenler oranın yerlileri falan değil. Hafta içi bu kadar kalabalık olması şaşırttı beni ve ayrıca boş yerler varken etrafımıza ve arkamıza doluşmaları bizi çok sinirlendirdi. Ne güzel balık alırken avı bıraktık. İzmaritler çok iri ve kıyıdan yarım metre uzaklıktaydı.Bütün sürüyü görebiliyorduk.
Ayrıca avcılarda balık olmadığına eminim senelerdir oraya gidiyorum daha bir tane güzel balık tutulduğunu görmedim. Ama şuan platformda çok güzel balık vardır. Orası dışında balık tutulacak biryeri yok.
Sazanları özledim...
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Ruşan, bereketli olsun Alkis keyfini almışsınız.
Bu sırtdan atanlar yüzünden balığa gidemez oldum, iki keyif yapacam derken sinirlerimi bozmaktansa kimsenin olmadığı yerden balıksız dönmeyi tercih ediyorum.

Doğru söylüyosun Serkan abi. Zaten gece gittiğimizde çok tenha biryere gittik etrafımızda insandan eser yoktu. Ama bugun bırak balık tutmayı inan kurşunu arkamdaki adam yüzünden atamaz oldum
Sazanları özledim...
Bul
rusan yazdı:Orhan abi evet yer orasıydı. Ama gelenler oranın yerlileri falan değil. Hafta içi bu kadar kalabalık olması şaşırttı beni ve ayrıca boş yerler varken etrafımıza ve arkamıza doluşmaları bizi çok sinirlendirdi. Ne güzel balık alırken avı bıraktık. İzmaritler çok iri ve kıyıdan yarım metre uzaklıktaydı.Bütün sürüyü görebiliyorduk.
Ayrıca avcılarda balık olmadığına eminim senelerdir oraya gidiyorum daha bir tane güzel balık tutulduğunu görmedim. Ama şuan platformda çok güzel balık vardır. Orası dışında balık tutulacak biryeri yok.

sahili doldurmadan önce öyle değildi Ruşan, karayollarının oradan tabak gibi ispariler alıyordum, sahili doldurduktan sonra balık kalmadı, zaten hala çalışma var balık kaçtı başka meraya.. platform da balık var ama mezgit çok bol, total iskeleye kadar çok mezgit varmış, birde yemliye eşek istavriti geliyor totalin orada
Bul
Ruşan,işiniz gerçekten zor neyse istavritler yüzünü güldürmüş.Bereketli afiyet olsunAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
meteor yazdı:sahili doldurmadan önce öyle değildi Ruşan, karayollarının oradan tabak gibi ispariler alıyordum, sahili doldurduktan sonra balık kalmadı, zaten hala çalışma var balık kaçtı başka meraya.. platform da balık var ama mezgit çok bol, total iskeleye kadar çok mezgit varmış, birde yemliye eşek istavriti geliyor totalin orada

Abi hani bir gün beraber gitmiştik kıyıdan. Sonra ben sizi başka biryere götürmüştüm sizin gittiğiniz yerin az ilerisiydi. Orası aslında güzel yer hem fazla kimse de olmuyor. Orada bir kere eşkina alındığnı da gördüm ispari orda bol. O kadar büyük isparilerin olduğunu duymuştum ama artık oralarda olacağını sanmıyorum. Avcıların platform hariç her yerinde balık çok nadir.
Sazanları özledim...
Bul
Rusan bereketli ve afiyet olsun..istavritin kizartmasida guzel olurSeerf
Bul
Teşekkürler Faruk abi ama balıkları ben almadım, genelde almam zaten benim için tutmak daha zevkli Gulumse
Sazanları özledim...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  16 Haziran Turna avımız...:):) feridun 21 4,042 18-06-2009, 23:32
Son Yorum: Ege
  5 Haziran 2009 TURNA avımıız........ feridun 18 3,116 07-06-2009, 03:06
Son Yorum: thunderbolt
  19 haziran Yalova tomy77 24 4,173 02-07-2008, 22:41
Son Yorum: tomy77
  9-10 haziran Yalova tomy77 22 3,621 14-06-2008, 04:12
Son Yorum: thunderbolt