Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
18 Haziran Kavakta Durum
Bugün ekmek almak için fırına giderken iskelede balık tutmaya çalışan çocuklar gördüm. Sadece kıraça olduğu için bir kaç gündür uğramıyorum.
Hemen çocuğun kamışı kaptım. Zaten tanıdık. Az az kıraça geliyordu. Güneş batınca 15 dk kadar iri istavrit geldi. 1 kiloya yakın oldu. Çocukları eve yolladım. "Hadi bu saatten sonra olmaz dedim". Ekmeği alıp eve geri döndüm Smile) Hastalık bu ya. Çocuğa kamışı bırakmadım. 1 saat durdum. Ekmeği alıp eve geri döndüm.

Ha yine trokanya geldi. Çocuklarda balığı tanımıyor. Çok sakat vallaha. Bu sene çok arttı.
Bul
seni öncelikle tebrik ediyorum çocuklara örnek olmak çok güzel bir davranış onlarla az vakit geçirmen bile onların bir çok yanlış bilgisini değiştirmiştirkeşke hepimiz çocuklara gereken değeri versek. ratgele kardeş.
Bul
Bravo Hüseyin duyarlılığın için tebrik ederim seni. Tabi bu arada olta keyfini de yapmışsın hehehe
Bul
Zaten yolda giderken kafa direk denize dönüyor. Kamışlar mıknatıs gibi çekiyor.
Bul
hehehe bayramlarda,resmi geçitlerde, sıranın sağ başındaki adam gibiyim ben de denizi görünce direk kafa o tarafa dönüyor. Smile)))
Bul
Hüseyin iyi örnek olmuşsunda onlarda büyüyünce senin elinden oltayı kapmasınBoboBobo
Bul
hüseyin ilgin ve bilgin için çocuklar adına teşekkürler...bu arada çocuklar kurtları dökememiş sayende..he he he ....
Bul
hüseyin tebrikler...çocuklar sana teşekkür ettilermi...yoksa oltamızı vermedi diye kızdılarmı acaba onu merak ettim...geçenlerde kandillideydim,10larca çocuk denize giriyordu...içlerinden bir tanesi oturmuş taşın üstüne elinde bir el oltası,kenardan midye çıkarmış,oltada bir iğne var,kurşun olarakta taş bağlamış... o kadar hoşuma gittiki..o yaşta balığa heves etmiş...bende biraz çapari yaptım kollarım yoruldu..bıraktım oltayı...yaptım bende bir el oltası oturdum çocuğun yanına taktım yemi attım denize hem çocukla muhabbet ettim,hem balık tuttum.. okadar zevk aldımki anlatamam..sonra çocuğun oltasını bir elden geçirdim..çok sevindi..tuttuğumuzda kaya balığı.....ufak ufak vuruşlar...bundan sonra oraya kaya balığı tutmaya gidicem.çocukla vedalaştık.onunla yine balık tutucaz söz verdim..çocuklar herşeyimiz...o duyguyu tatmadık ama inşallah bir gün oda olucak..bir çocuğum olsada onunla balığa gitsem...hüseyin teşekkürler paylaşım için..rastgele..
Bul
[quote=BALIK and OZAN]
hüseyin tebrikler...çocuklar sana teşekkür ettilermi...yoksa oltamızı vermedi diye kızdılarmı acaba onu merak ettim...

Seninki daha güzel olmuş. Beni soracak olursan çocuklar memnun kaldı. Canları balık çekmiş çünkü. Fazlada tutamıyorlardı. Bende oltayı kaptım elinden. Onlarda balıkları çıkardı.
Bul
Harun yazdı:Hüseyin iyi örnek olmuşsunda onlarda büyüyünce senin elinden oltayı kapmasınBoboBobo

Olabilir. Boynuz kulağı geçermiş...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  galata köprüsünde son durum akif 21 4,509 16-09-2011, 15:01
Son Yorum: xfisher
  22 Haziran Yeşilköy rusan 34 5,335 23-06-2009, 21:52
Son Yorum: yalova tatar
  16 Haziran Turna avımız...:):) feridun 21 4,121 18-06-2009, 23:32
Son Yorum: Ege
  5 Haziran 2009 TURNA avımıız........ feridun 18 3,160 07-06-2009, 03:06
Son Yorum: thunderbolt
  19 haziran Yalova tomy77 24 4,241 02-07-2008, 22:41
Son Yorum: tomy77
  9-10 haziran Yalova tomy77 22 3,679 14-06-2008, 04:12
Son Yorum: thunderbolt
  31 Ekim Eminönü- Köprü ve Karaköy' de Durum. Boğaziçi 16 3,290 01-11-2007, 15:24
Son Yorum: Boğaziçi
  19 Ekim Kavat'ta Durum Boğaziçi 20 3,298 20-10-2007, 18:22
Son Yorum: balıkoltası
  İstanbul da durum H.A.R.U.N 24 4,144 04-09-2007, 23:08
Son Yorum: ERCÜ
  30 Temmuz Kavak'ta Durum. Boğaziçi 8 2,117 31-07-2007, 23:57
Son Yorum: balıkoltası

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi