Yorumları: 2,342
Konuları: 160
Bugün ekmek almak için fırına giderken iskelede balık tutmaya çalışan çocuklar gördüm. Sadece kıraça olduğu için bir kaç gündür uğramıyorum.
Hemen çocuğun kamışı kaptım. Zaten tanıdık. Az az kıraça geliyordu. Güneş batınca 15 dk kadar iri istavrit geldi. 1 kiloya yakın oldu. Çocukları eve yolladım. "Hadi bu saatten sonra olmaz dedim". Ekmeği alıp eve geri döndüm

) Hastalık bu ya. Çocuğa kamışı bırakmadım. 1 saat durdum. Ekmeği alıp eve geri döndüm.
Ha yine trokanya geldi. Çocuklarda balığı tanımıyor. Çok sakat vallaha. Bu sene çok arttı.
Yorumları: 1,201
Konuları: 54
seni öncelikle tebrik ediyorum çocuklara örnek olmak çok güzel bir davranış onlarla az vakit geçirmen bile onların bir çok yanlış bilgisini değiştirmiştirkeşke hepimiz çocuklara gereken değeri versek. ratgele kardeş.
Yorumları: 2,370
Konuları: 59
Bravo Hüseyin duyarlılığın için tebrik ederim seni. Tabi bu arada olta keyfini de yapmışsın hehehe
Zaten yolda giderken kafa direk denize dönüyor. Kamışlar mıknatıs gibi çekiyor.
Yorumları: 2,370
Konuları: 59
hehehe bayramlarda,resmi geçitlerde, sıranın sağ başındaki adam gibiyim ben de denizi görünce direk kafa o tarafa dönüyor.

)))
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Hüseyin iyi örnek olmuşsunda onlarda büyüyünce senin elinden oltayı kapmasın

Yorumları: 1,196
Konuları: 90
hüseyin ilgin ve bilgin için çocuklar adına teşekkürler...bu arada çocuklar kurtları dökememiş sayende..he he he ....
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
hüseyin tebrikler...çocuklar sana teşekkür ettilermi...yoksa oltamızı vermedi diye kızdılarmı acaba onu merak ettim...geçenlerde kandillideydim,10larca çocuk denize giriyordu...içlerinden bir tanesi oturmuş taşın üstüne elinde bir el oltası,kenardan midye çıkarmış,oltada bir iğne var,kurşun olarakta taş bağlamış... o kadar hoşuma gittiki..o yaşta balığa heves etmiş...bende biraz çapari yaptım kollarım yoruldu..bıraktım oltayı...yaptım bende bir el oltası oturdum çocuğun yanına taktım yemi attım denize hem çocukla muhabbet ettim,hem balık tuttum.. okadar zevk aldımki anlatamam..sonra çocuğun oltasını bir elden geçirdim..çok sevindi..tuttuğumuzda kaya balığı.....ufak ufak vuruşlar...bundan sonra oraya kaya balığı tutmaya gidicem.çocukla vedalaştık.onunla yine balık tutucaz söz verdim..çocuklar herşeyimiz...o duyguyu tatmadık ama inşallah bir gün oda olucak..bir çocuğum olsada onunla balığa gitsem...hüseyin teşekkürler paylaşım için..rastgele..
[quote=BALIK and OZAN]
hüseyin tebrikler...çocuklar sana teşekkür ettilermi...yoksa oltamızı vermedi diye kızdılarmı acaba onu merak ettim...
Seninki daha güzel olmuş. Beni soracak olursan çocuklar memnun kaldı. Canları balık çekmiş çünkü. Fazlada tutamıyorlardı. Bende oltayı kaptım elinden. Onlarda balıkları çıkardı.
Harun yazdı:Hüseyin iyi örnek olmuşsunda onlarda büyüyünce senin elinden oltayı kapmasın

Olabilir. Boynuz kulağı geçermiş...