16-06-2007, 21:18
Kemal arkadaş benim yeşilköyde,kaya komşum.yanyana kayalarda olta atıyoruz. Hoş geldin kemal.
iştegeldim burdayım | |
katenerci kemal
Yeni Üye
BiLgiLer
Üye No. : 2474
Şehir..: istanbul
Meslek: elektrik.teknis
İsim...: kemalettin
Yaş....: 45
Kan Grubu: A RH(+)
Durum: Online
MSN araciligi ile mesaj yolla Yahoo araciligi ile mesaj yolla ICQ araciligi ile mesaj yolla AIM araciligi ile mesaj yolla
iştegeldim burdayım
selam deniz ve balık dostları rapalacı ibrahim abiyi tanımakla sizleri öğrendim,bundan sonra inşallah sık sık sohbet ederiz haberiniz olsun çok geveze biriyim isterseniz şimdiden tedbirinizi alıp beni siteden atın herkese bolşanslar rasgele katenerci kemal
Kemal tanışma mesajını benim özelime yazmış bende buraya kopyalama yöntemiyle taşıdım.
iştegeldim burdayım | |
katenerci kemal
Yeni Üye
BiLgiLer
Üye No. : 2474
Şehir..: istanbul
Meslek: elektrik.teknis
İsim...: kemalettin
Yaş....: 45
Kan Grubu: A RH(+)
Durum: Online
MSN araciligi ile mesaj yolla Yahoo araciligi ile mesaj yolla ICQ araciligi ile mesaj yolla AIM araciligi ile mesaj yolla
iştegeldim burdayım
selam deniz ve balık dostları rapalacı ibrahim abiyi tanımakla sizleri öğrendim,bundan sonra inşallah sık sık sohbet ederiz haberiniz olsun çok geveze biriyim isterseniz şimdiden tedbirinizi alıp beni siteden atın herkese bolşanslar rasgele katenerci kemal
Kemal tanışma mesajını benim özelime yazmış bende buraya kopyalama yöntemiyle taşıdım.