Yorumları: 16,360
Konuları: 492
dün sabah iş çıkışı fab bir arkadaşla yüzmek için denize çıktık olta attık 13 tane istavrit aldık sonrada gezdik yüzdük eleman ilk defa balık tuttuğunu söyladi ben tarif ediyom o ona göre hareket ediyodu.

buda tarihi yürüyen köşk burası bayrak tepe. en sonda ben denizde bayrak yarışı en sonda da buda ilkleri yapan yeni eleman kürt balıkçı (adını ben koydum oda onayladı) tekne şöferi
Yorumları: 2,370
Konuları: 59
Yok yaw böyle olmayacak. Ben de evi deniz kenarına taşıyacam hemen.

İş çıkışı denize git, yüz, bir de balık tut oh vallaa.
Yorumları: 859
Konuları: 32
güzel olmuş.. iyi muhabbetler... hakikaten bir göl ya da deniz kenarında, sularla iç içe yaşayabilir miyiz? ne güzel olurdu gecenin köründe kalk balığa git, sıcak yaz gecelerinde git gir denize serinle... oh ne âlâ... kıskandım vallahi...
Yorumları: 899
Konuları: 26
abi bu negüzellik yav biz işte sıcaktan anamız ağlıyor eve gidiyoz bide sıcaktan gene uyuyamıyoruz adamlar kafaları estimi giriyorlar yüzüyorlar balığa gidiyorlar adaletmi bu yav ben gidiyorum buralardan gürhan abi ben yırttım bundan sonra kumladayım ama seni bilemem gel sanada narlıdan bir yer yapalım ha nedersin en azından yazın rahat kışın rahat kafana göre takılırsın
Yorumları: 1,719
Konuları: 82
iyi eğlenmişsiniz balık bi sabah yapıo güzel sonra yapmıo zate istavrit ,olsun hiç yoktan denize girmişsiniz herkese rasgele...
boranmursel yazdı:abi bu negüzellik yav biz işte sıcaktan anamız ağlıyor eve gidiyoz bide sıcaktan gene uyuyamıyoruz adamlar kafaları estimi giriyorlar yüzüyorlar balığa gidiyorlar adaletmi bu yav ben gidiyorum buralardan gürhan abi ben yırttım bundan sonra kumladayım ama seni bilemem gel sanada narlıdan bir yer yapalım ha nedersin en azından yazın rahat kışın rahat kafana göre takılırsın
Dokunma yarama Mürsel. KAfamda planlar, projeler dönüp duruyor. Dur bakalım yapacaz bir şeyler, böyle olmayacak.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bu kadar olumsuz şartlara ragmen emekli olacak kadar yaşarsam inşallah şu anki levrek tuttugum yerde sabah kalk levrege akşam levrege yaşıyacam inşallah.
erden abi güzel valla sabah git balık tut deize gir ohh tebrikler

)
Hehehehe emekli oldum demeyeceksin levrekci oldum diyeceksin. Yani zaten levrekcisin de öyle işte...
Yorumları: 899
Konuları: 26
herkesin halali emekli olmak ama ne gerek var o kadar beklemeye şimdiden bir şeyler yapmak lazım hayat böyle geçmez gürhan abi sen bir an önce planlarını uygulamaya sok ne kadar erken olursa okdar güzel ve eğlenceli bir yaşam olur hem benim de ikinci bir kapım olur he he

) bir kumla bir narlı negüzel
hahahaaha ver gazı bakalım. Uyanık madem öyle hemen istifa et yerleş kumlaya ben tuttuğum balıklardan getiririm sana. Balığa giderken yanıma da alırım söz. Hehehehehe