30-06-2007, 09:03
(Son Düzenleme: 27-03-2010, 21:25, Düzenleyen: BALIK and OZAN.)
dün akşam 19.00 gibi sahile indim.ilk önce biraz teke çıkardım..sonra balık tutacağım meraya geldim...biraz çapari yapıp yemlik istavrit aldım...herşeyi denedim..dedim küçükyalıda çinekop varsa burdada vardır ,ama bir hareket olmadı...neyse hava kararmatya yakın 2 oltanında takımlarını değiştirdim.0.38e 0.38 3 köstek takımlar 50 gr kurşun...yemde bol..atar atmaz vuruşlar olmaya başladı.acayip bir heyecan oldu yani...dedim bu akşam alıcam eşkinayı..balıkları çekmeye başladım baktım iskorpit atçek,,biraz umudum kırıldı ama iskorpitde idare eder dedim..çorba yapar arkadaşlarımla içerim dedim..saat 22.45 sularında bir vurdu, eşkina vuruşu anladım çektim balığı eşkina...çok sevindim...oltanın yemini değiştirirken arkamı döndüm diğer oltada aynı şekil..onuda çektim eşkina ..tamam dedim abi bu akşam balığı aldım...yanlızım yanımda kimse yok..ne balık tutan,nede arkadaşım...nedense yalnız balığa gittiğimde daha iyi balık tutuyorum...nedeni meçhul..neyse yemler bitene kadar 8 tane eşkina aldım..son balıkları ölü tekelerle aldım..elimde oltayı oynatarak yemleri hareketlendirdim..inanın lop diye atladı...canlıya en fazla 30 saniye bekledim...ben bu şekilde eşkina yakalamadım bu güne kadar..saatlerce bekledim durdum..yalnız bu merada bu güne kadar avlanan görmedim...bu yer geçen daldığımda karagözleri gördüğüm yer,,yüzerken çok hoşuma gitmişti mera tam balığın eşkina karagözün sevdiği bir kayalık..orayı deniyecem demiştim..denedim..kardeşim big fish onuruda aradım ama gelmedi..sonuç tek başıma zevk yaptım,iyi av oldu..ama yanımda arkadaşlarımda olsa çok daha iyi olurdu..herkese saygılar..rastgele