Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
gürhan neden bilmem karadenizli silaha meraklı oluyor ama avcılık yapmıyorum sadece arada bir alıp yaglıyıp bakım yapıyorum kışında gidip şişelere atıp kovboy takılıyorum

)
olta herzaman daha cazip geliyor bana tüfekle kuşa atmak garip geliyor en iyisi balıkçılık yapmak
Yorumları: 2,370
Konuları: 59
Çocukluğumdan 20 li yaşlarımın sonuna kadar kara avcılığı çok yaptım. Şimdi sadece fırsat olursa yaban domuzu avı yaparım. Keklik, tavşan, geyik avı yapamam artık çünkü kıyamıyorum.
Balık dersen tutku oldu ve herhalde ömrüm oldukca denizlerde olta balıkçılığı yaparım.
Yorumları: 2,512
Konuları: 82
nihat karadenizin neresindensin
abi benim baba rize çayeli perkamlıdır yeni adı yenihisar oldubir dönemde çayeli merkezde manifaturacılık yapmışlar anne rize merkezlidir hala rizede dayılarım manifaturacılık yaparlar bir kolumuz orada yani hala daha
nihat bende ordu merkezden olduğum için merk ettim.rize fındıklıya kadar gittim hele rize kalesi ve çaykur tesisleri çok güzel gittiğinde gezmeni isterim
rize kalesine çook çıktım kalenin 100 metre aşagısında temizel apartmanı vardır dayılarım yaşar orada çok güzeldir rize birde ziraat vardır kaleyle karşılıklıdır orasıda tepe biyerde çaylıkların agaçların arasında süper biyerdir rizenin kalesi ve ziraatı meşhurdur her giden gezer oraları kısmet bakalım agustosta gidip bi balık tutma durumu var rize limanda tekne var dayımın oglu kayıkhanede bi mangal yakacakmış bize o iş olursa biraderle arabayla geze geze gitmeyi düşünüyoruz çok istiyorum ama bakalım kısmet artık
ben ağostosta bir haftalıgına orduya gidecem inşallah aynı zamana denk gelir görüşürüz .ben çaykur tesisleri dediğim yer o bahsettiğin ziraatin orası ben çok uzun zaman önce gittim o zaman sanki çaykur tesisleri yazıyordu diye hatırlıyorum.
inşallah abi zaten bende istanbul rize arası tanıdık bulduklarıma 15 er dakika çay içmeye ugramayı istiyorum