Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
levrek
cuma günü istanbuldan tekirdaga gittim çocuklarla zaman geçirdikten sonra akşam balık yok misafir var dediler baktım kalabalıgız balık tutmak lazım garanti olanı seçiyim istavrite gidiyim dedim ama aklım levrek ve lüferde dayanamadım bastım lüfer suyuna gittim yeni aldıgım mavi rapala ile başladım çalışmaya inanın yarım saat içinde 12 tane sarıkanat çinekop karışık aldım benden başka kimse tutamadı millet hasta oldu bana kenara geldim babam ve misafirler makara yapıyor tavuga talim mi yapacagız miço diyorlar kaldırdım balıkları herkes şaşkın gitmem gelmem toplam 1 saat anca sürdü balık kesmese dönsem akşama kadar 30 da olurdu 40 da olurdu birden bire kesti balık.
ertesi gün sabah 2 akşam 2  tane daha tuttum onları resimlemedim cumartesi  günü biraz rahatsızdım keyfim yoktu .pazar günü dalmaya gittim amcamın oglu ile dalalım dedik fenere açık suya ilk defa dalıyorum senelerdir balık tuttugum yerleri dipten görmek süperdi mırmır sürüsü önümden geçti çinekop sürüsü önümden geçti çinekoplara zıpkın attım ama seri balık zor tabii vurması sürüyü görünce hemen tekneye çıktık rapalaya başladık 5 tane daha tuttum
bu sabah yine reise levrek bırakırım sevdasıyla sabah 05:40 da kalktım yem bulamadım 2 tane ispari tuttum yine ispariler büyük gittim fenere 10 tekne çinekopa dolaşıyor ben direk levrege bıraktım oltayı 45 dk kadar bekledim oltama büyük bişey vurdu 5 kulaç kadar çektim bıraktım balıga kancayı taktım sandım ama takamamışım balık kancayı kustu kaçan balık büyük olur deriz ama inanın samimiyetime inanınki balık 8-9 kg luklardandı ve kesin erkek balıktı çok saglam ve çok hareketliydi bu hayatımda kaçırdıgım 2. büyük levrek oldu hatam:organizasyonlarda eşkina için kullandıgımız kancalardan taktım son haftalarda tuttugum tüm ispendek ve levreklerde iş yaptı ama büyük levregin agzı büyük oldugu için takamadım kancayı anlatırken bile kalp atışım hızlanıyor çok kötü oldum inanın dostlar oturup aglamadıgım kaldı kısmet dedim 2. yemi atıp dolaştım ama ne yazık o şansım gitmişti bi kere.
bu sene yem sorunum ve vakitsizlik sorunum var kalabilirsem (2-3 gün)önceden yemleri hazırlayıp ertesi sabah 5 te balıkta olup levrekleri toplıyacagım inşallah
zıpkınla önce kıyılarda denemeler ayarlar yapıp sonra fenere gittik açık suda heyecan son noktada harika bir olay haftaya tekrara daha teşekküllü dalacagız kısmet olursa
Bul
Her zaman ki gibi güzel av olmuş. Eline sağlık. Afiyet olsun.
Bul
Nihat tebrikler ve geçmiş olsun o tip bir balık kaçırmanın ne demek olduğunu ancak yaşayan bilir emin ol uykulara giriyor ve kendine kızıyorsun. Ama kısmetten öte olmuyor. Dalma işinde ise yavaş yavaş acale yok aynen levrekte olduğu gibi sabırla sakın unutma sabırla
Bul
çinekoplar güzel ah şu levrek var ya benim sormak istediğim bişey var bizm burda hep gece yakalarlar levreği iskelenin altında ben dikkat ediyorum da sen hep gündüz yakalıyosun ispariyi uzun olta olarakmı atıyorsunuz yoksa tek iğne mi bide bunu merak ettim şimdiden sağolun....
Bul
tebrikler nihat bereketli olsun.
Bul
tomy77 yazdı:çinekoplar güzel ah şu levrek var ya benim sormak istediğim bişey  var bizm burda hep gece yakalarlar levreği iskelenin altında ben dikkat ediyorum da sen hep gündüz yakalıyosun ispariyi uzun olta olarakmı atıyorsunuz yoksa tek iğne mi bide bunu merak ettim şimdiden sağolun....

aslında dogrusu hava kararınca başlar aydınlanıncaya kadar en çok balık yapan saatlerdir hem kimse denizde olmadıgından sessizdir hemde gece yemlenmeye kıyılara kayalara iskele altlarına gelir balık ben uzun olta şeklinde fakat tek kanca agızdan takıyorum ispariyi veya izmariti yem ne kadar küçük olursa o kadar şans artıyor o iskeleyi degerlendirin bence tek kancaya yerin durumuna göre agızdan yada sırttan takın bırakın balık varsa gelir o yeme
Bul
tebrikler yine süper balıklar. yaw şu balıkları biraz boğaza doğru sürükleyemezmisin rica etsemSmile 1 tane bile girmezmi ya.tık yok halaSmile
Bul
haftaya 1 hafta izin kullanacam o izinden sonra gönderecem balıkları sanırım 1 agustos gibi bitecek tatilim sonra balıkla beraber gelip bogada tutacam Smile)
Bul
Supersin Nihat abi.Balıgı kacırmana uzuldum.Bende dun aksam guzel bır balık kacırdım ama ne oldugunu bılmıyorum.Smile
Bul
valla ne denir nihat balıklar güzel avda güzel olmuş daha ne olsun
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  levrek mevsimi erdekli 18 3,055 09-06-2014, 11:09
Son Yorum: sonosmanlı1111
  Apa barajindaki tutulan 4,5 kg lık levrek fa7ihh 12 5,315 11-07-2012, 21:28
Son Yorum: araphüso26
  22-04-2011 levrek avım Kamil ILIPINAR 52 9,511 25-04-2011, 21:54
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  Yalova Levrek 28.01.2011 tomy77 26 6,061 07-02-2011, 13:44
Son Yorum: ferko
  en son levrek avım Kamil ILIPINAR 59 8,620 22-08-2010, 10:16
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  yalova levrek rekoru 10. 500 kg .gram doktor 33 6,941 08-01-2009, 17:38
Son Yorum: Albatros-gr
  Fethiye Şat Burnunda Levrek Avı MiKaSa 34 9,023 08-01-2009, 17:35
Son Yorum: Albatros-gr
  2008 Baraküda, mercan, çipura, laos, Sinarit, Levrek ve Diğerleri İşte Size FETHİYE MiKaSa 11 3,626 01-01-2009, 19:45
Son Yorum: efese
  Levrek 3,5 kg hastalarina volkan55 24 4,055 21-11-2008, 20:04
Son Yorum: balıkcı uğur
  lüfere niyet,kısmet 5.600 levrek ozoca51 36 6,444 20-11-2008, 20:11
Son Yorum: fotokopici

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi