26-07-2007, 16:23
25.07.007 çarşamba günü ikindiye doğru uzanmış yatarken,sıcağında etkisiyle uyuya kalmışım. Birden cep telefonumun sesiyle uyandım, baktım değerli dostum,arkadaşım harun arıyor. yolda olduğunu ve beni almaya gelrdiğini söylemesiyle o gelene kadar hazırlıklarımı tamamlayıp beklemeye başladım. Harunun gelmesiyle,sıcaktan ofluya pufluya yola düştük. İstikamet tarabya.
Tarabya'ya biraz erkencene gittik.Biraz çapari ama bir şey yok.harun rapala çekti birşey yok. ben silikonlu sırtı çektim bir şey yok.Derken akşam serinliği ile birlikte kraça başladı ve bizde yemlik çıkardık biraz. İskorpit niyetine dip takımı atmalya başladık. O sıra da bir aile geldi yanımıza oturdu. Ben oraya oturmayın benim ters tarafım,birazdan İskonpit gelir o taraftan savururum alışkanlığımla size gelmesin dedimse de Kızlar sen tut bakalım biz kalkarız dediler ve az sonra dediklerim aynen oldu. Misinada ki iskorpit yanlarından hışımla geriye geçerken herkeske bir kaçışma
. Neyse arkadaşlarıda balıkçı yaptık,verdin oltayı yemlik istavrit yakaladılar bize. VE bu gecenin hasılatı 28 adet gelincik,8 adet iskorpit,dört adet iri kaya balığı. Sabah akıntı burnuna da takıldıysakta kayda değer bir şey yok.
Tarabya'ya biraz erkencene gittik.Biraz çapari ama bir şey yok.harun rapala çekti birşey yok. ben silikonlu sırtı çektim bir şey yok.Derken akşam serinliği ile birlikte kraça başladı ve bizde yemlik çıkardık biraz. İskorpit niyetine dip takımı atmalya başladık. O sıra da bir aile geldi yanımıza oturdu. Ben oraya oturmayın benim ters tarafım,birazdan İskonpit gelir o taraftan savururum alışkanlığımla size gelmesin dedimse de Kızlar sen tut bakalım biz kalkarız dediler ve az sonra dediklerim aynen oldu. Misinada ki iskorpit yanlarından hışımla geriye geçerken herkeske bir kaçışma