Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
25/07/007 TARABYA
25.07.007 çarşamba günü ikindiye doğru uzanmış yatarken,sıcağında etkisiyle uyuya kalmışım. Birden cep telefonumun sesiyle uyandım, baktım değerli dostum,arkadaşım harun arıyor. yolda olduğunu ve beni almaya gelrdiğini söylemesiyle o gelene kadar hazırlıklarımı tamamlayıp beklemeye başladım. Harunun gelmesiyle,sıcaktan ofluya pufluya yola düştük. İstikamet tarabya.
Tarabya'ya biraz erkencene gittik.Biraz çapari ama bir şey yok.harun rapala çekti birşey yok. ben silikonlu sırtı çektim bir şey yok.Derken akşam serinliği ile birlikte kraça başladı ve bizde yemlik çıkardık biraz. İskorpit niyetine dip takımı atmalya başladık. O sıra da bir aile geldi yanımıza oturdu. Ben oraya oturmayın benim ters tarafım,birazdan İskonpit gelir o taraftan savururum alışkanlığımla size gelmesin dedimse de Kızlar sen tut bakalım biz kalkarız dediler ve az sonra dediklerim aynen oldu. Misinada ki iskorpit yanlarından hışımla geriye geçerken herkeske bir kaçışma Bobo. Neyse arkadaşlarıda balıkçı yaptık,verdin oltayı yemlik istavrit yakaladılar bize. VE bu gecenin hasılatı 28 adet gelincik,8 adet iskorpit,dört adet iri kaya balığı. Sabah akıntı burnuna da takıldıysakta kayda değer bir şey yok.
Bul
bereketli olsun ibrahim abi tulumlarıda çıkarmışsın afiyet şeker olsun..
Bul
ibrahim abi,bereketli olsun,harun abiyle birlikte güzel bir av yapmışsınız,milletide biraz korkutmuşsunuzSmile
maşallah abi denizde balık kalmamış,afiyetler olsun,
Bul
Maaşallah Abi. İyi gelincik varmış orada. Çinekop bu sene daha çıkmadı yukarı. Ağustos 15 de olması lazım ama.
Bul
Alkistebrikler ibrahim abi yine harun abiyle birlikte vurmuşsunuz iskotpitlerin gözüne gözüne buarada anladığım kadarıyla bu balık sevdasına yeni arkadaslarda katmışsınız Bobo
Bul
İskorpitler farklı. Bizde böyle açık renk çıkmıyor. Bizdekiler kızıl.
Bul
Çımariva yazdı:İskorpitler farklı. Bizde böyle açık renk çıkmıyor. Bizdekiler kızıl.

Hüseyin,bunlar da kırmızı. İskorpit ışığa ve bulunduğu ortama göre renk değiştirir. Onun bir adı var ama hatınlayamıyarım, bazı hayvanlarda ki kamuflaj özelliği.
Bul
Mekana göre farklı renkte olabiliyor. Mesela bizim kale burnunda. Koyu yeşil. gibi. Bizde tam kızıl. Kandilli tarafı daha koyu renk oluyormuş abi. Sudan çıkınca biraz açılıyor. Belki ondan öyle gördüm.
Bul
RaPaLaCı yazdı:
Çımariva yazdı:İskorpitler farklı. Bizde böyle açık renk çıkmıyor. Bizdekiler kızıl.

Hüseyin,bunlar da kırmızı. İskorpit ışığa ve bulunduğu ortama göre renk değiştirir. Onun bir adı var ama hatınlayamıyarım, bazı hayvanlarda ki kamuflaj özelliği.

Mekana göre farklı renkte olabiliyor. Mesela bizim kale burnunda. Koyu yeşil. gibi. Bizde tam kızıl. Kandilli tarafı daha koyu renk oluyormuş abi. Sudan çıkınca biraz açılıyor. Belki ondan öyle gördüm.
Bul
ibrahim abi ben bişey soracakdım yuksek müsadenle Mahcup bu iskorpiti oltadan nasıl cıkartıyosun abi ben bilmiyorumda es kaza oltama denkgeldimi tırsdıgım Nayirolamaz için baya bi ugrasıyom yani bunu bi formülü varmıdır abicim Gulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  tarabya istavrit Can ARSLAN 14 2,870 15-12-2008, 11:31
Son Yorum: fotokopici
  8 Kasım Tarabya' da At-Çek Kurşun... Boğaziçi 17 2,479 09-11-2007, 02:07
Son Yorum: ANTALYALI07
  hafta içi tarabya raporu 06 istavrit 13 2,673 08-11-2007, 03:32
Son Yorum: GURHAN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi