Yorumları: 165
Konuları: 12
Sevgili forum dostları ve abilerim. birkaç zamandır aklıma takılan bir konu bu misinadan yana biraz sıkıntım var ve bunu acaba spider wire misinalar ile giderip randıman alabilirmiyim bide bunlardan beden ve köstek nasıl olur sizce? deneyen gören azçok bilgisi yada tahmini olan fikir verirse sevinirim.
Mıtchell spıder wıre stealth misina 0.25mm 22.950 gr çekerlidir.
Mıtchell spıder wıre stealth misina 0.30mm 33.950 gr çekerlidir.
Mıtchell spıder wıre stealth misina 0.35mm 51.200 gr çekerlidir.
Yorumları: 1,080
Konuları: 68
kullanilir ama firdonduden sonra igne takilan yerler yinede normal misine olmasi gerek ,takildigi zaman daha rahat kopmasi ve daha iyi renduvan icin ,esneme payida yoktur ben derin suda kullanirim 40 ile 50 metre derine normal misine daha iyi ,kiyidan bilgim yok
valla abi ben F1 mitsubishi mi neydi ondan kullanıyorum çok dandik çıktı inanırmısın daha iğne bağlarken kopuyor bıktım artık o yüzden eğer avı etkilemez ise sağlam bişiler bakınıyorum. bu linki verdiğim 60 ytl civarı bide bizim burda bi markette var 17 ytl 0.35mm ile 23 kg çekiyor. kararsız kaldım bide ben kıyı için düşünüyorum.
Yorumları: 1,080
Konuları: 68
senin satin aldigin sahtedir artik ,orme misineler cekmekle koparamassin ,ama ben hic kullanmadim 50 veya 100 metreye
biz sadece 400 metreye kullaniriz buyuk ihtimal hava durumu iyi olursa kullancam yarin ,cunku derinlerde esneme payi olmamasi lazim baligin vurdugunu anlamak icin ,normal derinliklerde geregi yok bu misinenin ,hem normaller daha randuvanli 50 ile100 metre arasinda veya kiyidan
yok abi yanlış anladın benim kullandığım normal misina örgü değil zaten o yüzden örgü kullanmaya niyetliyim ama randımanı nasıl bilmiyorum.
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
Ben gerek spiderwire stealth i gerekse berkley whiplashi 5 senedir kullanıyorum. bir makinemde 0.10 berkley whiplash, diğerinde spiderwire sarılı. ikiside çok kaliteli misinalar. örgü misinaları yemli çinekop avında kullanıyorum. çinekop vurduğu zaman olta suya gidecek gibi oluyor bazen zor tutuyorum.istavrit çaparidede gayet zevkli oluyor. balığın tüm hareketlerini hissediyorsunuz. bazen naylon misina sarılı kafayı çıkarıp örgü sarılı kafayı takıyorum. balığın vuruşlarını duyup zevk yapmak için. spiderwire stealth üzeri teflon kaplıdır. bu da misinayı kayganlaştırıp ileri atış yapmayı sağlar. bir de örgü misinalar köstek yapımında kullanılmaz.
rastgele