Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
denizde milli maç
bugün zafer 77 ile sözleştik akşam üzeri maça kadar balık yakalayalım dedim olur dedi o da ve sözleştiğimiz gibi oldu .tek iğne yemli yem teke ve midye tek tük millet kıyıdan biz denizden tutuyoruz zaman epey geçmişki bağrışmalar falan sonradan maç olduğuna uyandık bizde denizden seyrederiz bi değişiklik olsun dedik ,ve dediğimiz gibide yaptuk.sahilde dev ekran koymuş cafe nin biri bizde sandalda elimizde çekirdek paketi maçı seyrettik gerçekten çok değişik bir hiz ve zevk veriyor insana zafer hasta oldu .resimler biraz bulanık ama deniz durgun değildi .çok çektim ama en iyilerini yolluyrom.
yollayamadım pc de bi sorun var galiba?

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Erden Abi biz o sevinci karada yaşadık.Acaba "denizde nasıl olurdu" demeden de geçemedimSeerf.( Bak şimdi içimden afiyet olsun da geçti).Ama çekirdek sade çok güzel olmamıştır.Abi affedin ama "Zafer sarhoşluğu"ndayım.Geçen bir Abi'mize Cuma Bayramı nedir? diye sordum.Gerçi kendisi cevap vermedi ( ya da ben espiriyi anlamadım) ama bu gün anladım89.Meğerse bu gün müş?Herkesin Kutlu Olsun...
Bul
tatarım bu kadar unutkanlık olurmu bu maç unutulurmu.. hani balıklar nerde bu sıralarda küflendin vallaRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
erden abi zafer dostum sizlere helal olsun valla o yorgunluğun üzerine bide balık tutmayamı gittiniz sizlere helal olsun bende tam iş çıkışına denk geldim penaltıları seyretmek için asfalt yoldan çınarlı kahveye kadar 500 metre koştum ama penaltılara yetiştim çok zevkliydi tebrik ederim.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
valla erden abi maşallah sende sınır yok helal olsun AlkisSeerf
Bul
erden abi tebrikler abi,denizde maç keyfinide gördüm ya Smileartık olacaklara fazla şaşırmam..hehehe..süper bir fikir abi dev ekranda süpermiş gerçekten..ama deniz baya kötüymüş,dikkat et abi akşamları karalıkta bu deniz işi tehlikeli allah korusun..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Bobo ne güzel be birde denize girseydin öyle seyretseydin
Bul
erden oooo ne güzel degişiklik hem maç hem balık makinan bile zafer sarhoşluguna yakalanmış ondan bulanık erden.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
Erden ağabey,

Fatih terim size müteşekkir olmalı,,,

bu uğur sizden gelmiş olsa gerek,

sular seller gibi aktık,,,
Erden dev ekrandan maç izlemek istersen İzmir'e gel biliyorsun ben ekran kuruyorum hemde teknoloji harikası 36 M2
çarşambaya beklerim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  denizde keyif yalova tatar 17 2,735 08-06-2009, 18:51
Son Yorum: fotokopici
  Mİllİ maÇ ufuktan26 26 3,740 31-03-2009, 08:38
Son Yorum: fotokopici
  Denizde örgü misina (spider wire) kullanılırmı? crazyhandsome 5 3,677 24-08-2007, 23:26
Son Yorum: balıkoltası
  asker denizde şanslı_amatör 30 5,041 07-08-2007, 21:23
Son Yorum: bahriyeli

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi