Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
eşkina taşı
eşkina balığındaki taşları bende kullandım 5-7 mm arası 13 tane böbrektaşı düşürdüm böbrek taşlarının kenarları cok keskindir eşkinataşları bu keskin uçları yuvarlatarak idrar yollarından rahat geçmesini sağlar

kullanışı** bir çay bardağının içerisine yarım çay bardağı kadar limon sıkılır içerisine 4 orta boy eşkina taşı konur 2 günde bir limon suyu taşlar içinde kalacak şekilde sabahları aç karna içilir 1 saat sonra kahvaltı yapılır bardağın içerisindeki taşlar zamanla limonun sayesinde erir
2 günde bir içilen yarım bardak limon suyu sıkılarak tazelenir bu işlem taşlar bardağın içerisinde taşlar eriyene kadar devam edilir
limon suyu elde sıkılmış limon olması gerekir
büyük taşlar için tarif değildir dikkat edin
butarifi yazdım ama sağlık genede doktorların işi

benim nick im doktor mesleğim değil
herkeze iyi günler rasgele

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
eren bu taşları eşkinanın neresinden nasıl çıkarıyorsun dostum kaç tane eşkina lazım bu uygulama için bir arkadaşımda var taş (böbrek) ona yapıcazda
ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMA BENZİNLİ ARAÇ KULLAN Smile
Bul
Bu taşlar eşkina balığının kafasının 2 yanında bulunur.Çok kullanılan bir yöntem. Böbrek taşı olanlar mutlaka kullansın.
Saygılar.
rasgelebalık yazdı:Bu taşlar eşkina balığının kafasının 2 yanında bulunur.Çok kullanılan bir yöntem. Böbrek taşı olanlar mutlaka kullansın.
Saygılar.
normal kullanım için kaç taş kaç balık lazım ortalama
ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMA BENZİNLİ ARAÇ KULLAN Smile
Bul
yaw geçende bundan bahsediyorduk ama balığın adı bir türlü aklımıza gelmemişti..eyvallah abi ya.. duyduğum kadarı ile 10-12 adedi işi hallediyormuş..izmirden bir tanıdığa siparişini verecektik.. artık adını hatırladığımıza göre iş tamam sayılırAlkis
Bul
arkadaşlar foruma yeni üye oldum.
18 ekimde 6mm lik taşım vardı alındı ama sol böbreğimde küçük taşlar olduğu söylendi.
operasyonunu üstünden 5 gün geçti böbrek ağrılarım hala devam ediyor.
acaba eşkina taşını nasıl temin edebilirim?
ağrılarımdan kurtarın artık beni
Bul
mehmetmf09 yazdı:arkadaşlar foruma yeni üye oldum.
18 ekimde 6mm lik taşım vardı alındı ama sol böbreğimde küçük taşlar olduğu söylendi.
mehmet eşkina taşı böbrek taşını tamamen yok etmiyor sadece köşeleri törpülüyor diyebilirim yani kurtarıcı olarak görmemen lazım,
böbrek taşı elinde olanlar yardımcı olmaya çalışacaktır.geçmiş olsun.
Bul
mehmetmf09 yazdı:arkadaşlar foruma yeni üye oldum.
Mehmet oncelikle gecmis olsun..arkadaslar yardimci olacaktir..Yukarida Nihat`in yazdiklarini dikkate al..
ailemize hosgeldin..
iyi paylasimlar..
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
vay be.
cok ılgunc.ılkdefa duydum.
Yüce Rabb im nelere kadirsn.

Paylaşım için teşkkürlerAlkis
Bul
köşeleri alması benim işime gelir. sağı solu çizmeden iç kanama yapmadan direk çıkar taş Smile elinde taş olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Eşkina (Sciana Umbra) rusan 61 15,743 09-10-2016, 13:50
Son Yorum: haseremarket
  Eşkina balığının faydası ksedes 19 13,361 05-02-2009, 23:26
Son Yorum: Lakerda
  Eşkina (Kaya Levreği) Lapsetur 0 11,794 20-12-2005, 17:29
Son Yorum: Lapsetur

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi