Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dün Gece Bir Rüya Gördüm!
Nihat abiyle ( Levrekci ) Kadıköy moda kayalıklarında deli gibi lüfer avlıyorduk! oha! 2 arkadaş daha vardı ama hatırlıyamıyorum onları. Nihat abi sağ taraftaydı ben ortadaydım solda 2 vatandaş daha.

Nihat abi dedi ki : burhan burda lüfer mi olur oğlum toparlan gidelim
dedim ki : abi az bekle belki gelir

ardından oltalara vurmaya başladılar. kırmızı bir kurdela hatırlıyorum benim oltanın ucundaydı. Sonra ak sakallı bir dede. Herkes çatır çatır lüfer alıyordu ben yine bir halt yakalıyamadım

yeminle bu rüya gerçek
Bul
BoboBoboBoboalemsin burhan çok yaşa gitarınla yaşa ben bu hızla gider yatarım BoboBobo
Bul
evet burhan akşamları üstünü fazla örtmüyorsun. tabi sıkıntı oluyor...
burhan istihareye yattın galiba yarın şansını dene bence ak sakallı dedeler ihmale gelmez..
Bul
3 gün öncede benle Nihat Abi minibüsle marmara taraflarına lüfere veya büyük ihtimal levreğe gidiyorduk.[rüyamda] Yolda bir kaç kişiyi daha alacaktık konuşuyorduk.

Ben minibüste ayaktayım minibüste dolu neyse yolda giderken Nihat Abi de bindi. Balığa gittiğimizi o zaman anladım. Smile
Bul
LeVReKCi yazdı:BoboBoboBoboalemsin burhan çok yaşa gitarınla yaşa ben bu hızla gider yatarım BoboBobo

Nihat Abi bu ne hız ya 3 gün önce marmaradaydık.( Sizin taraflar) Dün Kadıköy'deymişsin Hızına yetişemiyoruz.
Bul
abi valla popom mu açıkta kalıyor yoksa balık tutma hevesi git gide artıyor mu noluyorsa artık.. hüseyin napsak beni balığa götürün arkadaş valla diyorum bak ama en az 3 lüfer tutucam yoksa kırarım oltamı bi daha çıkmam balığa Sad((
Bul
meteor yazdı:burhan istihareye  yattın galiba yarın şansını dene bence ak sakallı dedeler ihmale gelmez..

abi bilmiyorum ki tutmayı millet lüfer avlıycak ben kaya balığı yakalayıp milleti afedersin g..tüyle güldürücem kendime ciddi söylüyorum bak. birinin öncülük etmesi lazım. yarın kadıköye inicem muhtelemen çıkamam balığa. aksakallı dedenin kerameti bir günlük değil ya canım ?? Smile)
Bul
rüyalar gerçek olsun inşallah arkadaşlar ben hem rüyammı görüp hem gidip tutuyorum inşallah hüseyinin rüyası gibi hep beraber bo lbo lbalıklar tutarız
Bul
burhan kendini öyle bir şartlandırmışsınki gerçeği bırak rüyanda bile balık yakalayamaz olmuşsun.tüm istanbula sesleniyorum.arkadaşlar burhanın balık tutmasına vesile olun.yoksa o rüyalar bitmeyecek.rüyalar arttıkça burhan sabahları zor edecek gibi.hadi bakayım.yakında olsan da sana bi tatlısu balığı nasıl tutulur göstersem.hatta sana tuttursam.biz balığa gittikmi bazen balık tutmaktan bıkıyoruz.o kadar çok yani.ama şu an kış mevsimi .anadolu da kış geldimi millet elini kolunu yavaş yavaş çeker.taki ilkbahara kadar.hadi rastgele
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Gece kar manzarası ve iki ayaklı kedilerim :) MaVrUşGiL 21 3,114 18-01-2012, 15:46
Son Yorum: Albatros-gr
  bu akşam konyaaltında gece balık avındayım. ANTALYALI07 14 2,655 24-06-2008, 15:26
Son Yorum: fotokopici
  gece kafa dinleme yalova tatar 4 1,593 27-04-2008, 11:34
Son Yorum: LeVrEkCi
  yaklaşık 40 cm civarında kamış gördüm dgcn 2 1,408 18-10-2007, 11:54
Son Yorum: andrail gail

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi