Yorumları: 1,182
Konuları: 49
Nihat abiyle ( Levrekci ) Kadıköy moda kayalıklarında deli gibi lüfer avlıyorduk! oha! 2 arkadaş daha vardı ama hatırlıyamıyorum onları. Nihat abi sağ taraftaydı ben ortadaydım solda 2 vatandaş daha.
Nihat abi dedi ki : burhan burda lüfer mi olur oğlum toparlan gidelim
dedim ki : abi az bekle belki gelir
ardından oltalara vurmaya başladılar. kırmızı bir kurdela hatırlıyorum benim oltanın ucundaydı. Sonra ak sakallı bir dede. Herkes çatır çatır lüfer alıyordu ben yine bir halt yakalıyamadım
yeminle bu rüya gerçek
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
evet burhan akşamları üstünü fazla örtmüyorsun. tabi sıkıntı oluyor...
Yorumları: 913
Konuları: 30
burhan istihareye yattın galiba yarın şansını dene bence ak sakallı dedeler ihmale gelmez..
Yorumları: 2,342
Konuları: 160
3 gün öncede benle Nihat Abi minibüsle marmara taraflarına lüfere veya büyük ihtimal levreğe gidiyorduk.[rüyamda] Yolda bir kaç kişiyi daha alacaktık konuşuyorduk.
Ben minibüste ayaktayım minibüste dolu neyse yolda giderken Nihat Abi de bindi. Balığa gittiğimizi o zaman anladım.
Yorumları: 2,342
Konuları: 160
abi valla popom mu açıkta kalıyor yoksa balık tutma hevesi git gide artıyor mu noluyorsa artık.. hüseyin napsak beni balığa götürün arkadaş valla diyorum bak ama en az 3 lüfer tutucam yoksa kırarım oltamı bi daha çıkmam balığa

((
meteor yazdı:burhan istihareye yattın galiba yarın şansını dene bence ak sakallı dedeler ihmale gelmez..
abi bilmiyorum ki tutmayı millet lüfer avlıycak ben kaya balığı yakalayıp milleti afedersin g..tüyle güldürücem kendime ciddi söylüyorum bak. birinin öncülük etmesi lazım. yarın kadıköye inicem muhtelemen çıkamam balığa. aksakallı dedenin kerameti bir günlük değil ya canım ??

)
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
rüyalar gerçek olsun inşallah arkadaşlar ben hem rüyammı görüp hem gidip tutuyorum inşallah hüseyinin rüyası gibi hep beraber bo lbo lbalıklar tutarız
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
burhan kendini öyle bir şartlandırmışsınki gerçeği bırak rüyanda bile balık yakalayamaz olmuşsun.tüm istanbula sesleniyorum.arkadaşlar burhanın balık tutmasına vesile olun.yoksa o rüyalar bitmeyecek.rüyalar arttıkça burhan sabahları zor edecek gibi.hadi bakayım.yakında olsan da sana bi tatlısu balığı nasıl tutulur göstersem.hatta sana tuttursam.biz balığa gittikmi bazen balık tutmaktan bıkıyoruz.o kadar çok yani.ama şu an kış mevsimi .anadolu da kış geldimi millet elini kolunu yavaş yavaş çeker.taki ilkbahara kadar.hadi rastgele