Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
gece kafa dinleme
arkadaşlar demin balkondaydım ve hoşuma gitti bende paylaşayım dedim.malum iş yorgunu eve geldiniz.dinlenme ihtiyacı herkeste var,bu akşam yani demin rapor saatine göre yazıyorum .balkonda otururken havada bi güzellik,tek ses sakaların şarkıları,bahçedeki iğde ağcının çiçek kokuları,komşunun bahçesindeki yasemin çiçeğinin ve yağmur yağmasıyla beraber toprak ve çimen kokusu o kadar güzeldiki anlatamam ,hiç yaşadınızmı bilemem harun benim balkonu bilir sadece doğanın kokusu vardı demin,kuşların şakıdamalarından başka varmıdır böyle güzellik.
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Erden tahmin edebiliyorum toprağın kokusunu yaw nereden çıkardın şimdi toprağın kokusunu aklıma farklı şeyler geldi
Ayrıca karanlıkta sakalar uyur ötmez senin duydukların gece bülbülüdür Smile
Bul
teşekkürler reis yine güzelliklere sürükledin bizi büllül sesi yok ama güzel çiçek kokularını
bende duyar gibiyim şuan eyvallah selamlar.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Erden tahmin edebiliyorum toprağın kokusunu yaw nereden çıkardın şimdi toprağın kokusunu aklıma farklı şeyler geldi
Ayrıca karanlıkta sakalar uyur ötmez senin duydukların gece bülbülüdür Smile

yaaaw harun üzücü bişeylerse çok çok ama çok özür dilerim ,o anda aklıma geleni yazdım güzellik açısından gerçekten herkesi mis gibi bi tabiat kokusuna dark edeyim dedim .çok özür yaw istersen konuyu silebilirsin dostum.nema problema
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
o tabiat kokusuna o kadar ihtiyacım varki bakalım var bi kaçış bu aralar 1-2 gün bi kaçabilsem 1 senemi toparlıyacamda kısmet.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Gece kar manzarası ve iki ayaklı kedilerim :) MaVrUşGiL 21 3,042 18-01-2012, 15:46
Son Yorum: Albatros-gr
  bu akşam konyaaltında gece balık avındayım. ANTALYALI07 14 2,609 24-06-2008, 15:26
Son Yorum: fotokopici
  Dün Gece Bir Rüya Gördüm! SinekOltasi 26 4,190 16-10-2007, 14:17
Son Yorum: Boğaziçi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi