Yorumları: 16,360
Konuları: 492
arkadaşlar demin balkondaydım ve hoşuma gitti bende paylaşayım dedim.malum iş yorgunu eve geldiniz.dinlenme ihtiyacı herkeste var,bu akşam yani demin rapor saatine göre yazıyorum .balkonda otururken havada bi güzellik,tek ses sakaların şarkıları,bahçedeki iğde ağcının çiçek kokuları,komşunun bahçesindeki yasemin çiçeğinin ve yağmur yağmasıyla beraber toprak ve çimen kokusu o kadar güzeldiki anlatamam ,hiç yaşadınızmı bilemem harun benim balkonu bilir sadece doğanın kokusu vardı demin,kuşların şakıdamalarından başka varmıdır böyle güzellik.
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Erden tahmin edebiliyorum toprağın kokusunu yaw nereden çıkardın şimdi toprağın kokusunu aklıma farklı şeyler geldi
Ayrıca karanlıkta sakalar uyur ötmez senin duydukların gece bülbülüdür
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
teşekkürler reis yine güzelliklere sürükledin bizi büllül sesi yok ama güzel çiçek kokularını
bende duyar gibiyim şuan eyvallah selamlar.
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
H.A.R.U.N yazdı:Erden tahmin edebiliyorum toprağın kokusunu yaw nereden çıkardın şimdi toprağın kokusunu aklıma farklı şeyler geldi
Ayrıca karanlıkta sakalar uyur ötmez senin duydukların gece bülbülüdür 
yaaaw harun üzücü bişeylerse çok çok ama çok özür dilerim ,o anda aklıma geleni yazdım güzellik açısından gerçekten herkesi mis gibi bi tabiat kokusuna dark edeyim dedim .çok özür yaw istersen konuyu silebilirsin dostum.nema problema
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
o tabiat kokusuna o kadar ihtiyacım varki bakalım var bi kaçış bu aralar 1-2 gün bi kaçabilsem 1 senemi toparlıyacamda kısmet.