Bu sabah doğruca lüfer tuttuğumuz yere gittim. Sahte balıklar, kaşıklar herşey hazırdı. Mekana geldim. Herkes rapala veya kaşık sallıyor. Ama boş atıp boş çekiyorlar. Bende**bir çok kez atmama rağmen lüfer vurmadı. Sonra millet çaparileri çıkardı. Ve 7li 8li iri istavrit çekmeye başlayınca durum anlaşıldı. Lüfer olmaz. Geçende aynı yerden bir tek istavrit gelmemiş ve lüferler çekilmişti bugün de tam tersi oldu.
Orayı terkedip karşıya Eminönü ne geçtim.Çapariyle istavrit tutmaktansa**izmarit tutmayı tercih ettim. Hemde zevk aldığım bir balık. 1 saat kadar çalıştıktan sonra bir baktım Ozan Abi geldi. Tam ayrılmayı düşünüyordum Ozan Abiyi görünce beraber tutmaya başladık. Daha sonra fotokopici Erol Abi de geldi. İkisinide tanıdığıma memnun oldum.
Erken geldiğim için ben 14:00 de yanlarından ayrıldım. Onlar akşama kadar devam edeceklerdi. Akşam üstüde bollaşmışsa balığın alayını toplamışlardır.
Bende aşağıdakileri topladım bana 2 öğün yeter ve artar. Herkese keyifli avlar.
Orayı terkedip karşıya Eminönü ne geçtim.Çapariyle istavrit tutmaktansa**izmarit tutmayı tercih ettim. Hemde zevk aldığım bir balık. 1 saat kadar çalıştıktan sonra bir baktım Ozan Abi geldi. Tam ayrılmayı düşünüyordum Ozan Abiyi görünce beraber tutmaya başladık. Daha sonra fotokopici Erol Abi de geldi. İkisinide tanıdığıma memnun oldum.
Erken geldiğim için ben 14:00 de yanlarından ayrıldım. Onlar akşama kadar devam edeceklerdi. Akşam üstüde bollaşmışsa balığın alayını toplamışlardır.
Bende aşağıdakileri topladım bana 2 öğün yeter ve artar. Herkese keyifli avlar.