Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
karadeniz usulu hamsi
sevgili arkadaşlar bayadır yazamıyodum sizin le memleketimin hamsi pişirme taktigini paylaşmak istedim. elimdeki kapakla komple çevirip hiç bozmadan bir alt bir üst yapıp balıgı iki hamlede ezmeden ve bozmadan pişiriyosunuz saygılar sedat.
Bul
hamsi tepsisi deriz biz ona sedat teşekkür
Bul
maşallah maşallah yakışmış, oh be ne gider şmdi
Bul
sedat bidaha bakiim dedim resimlere off beee yani akşam akşam yapılırmı şimdi yaww Smile
Bul
erden abi ve nihat abi bilmeyenler için yazdım aşk olsun yaw saygılarSmile)))
Bul
valla gidiyo be abi yanına da sogan ohohohohohho
Bul
ne oldu yaww alınacak bişey demedimmi be n pazarlarda özel hamsi tepsisi satılır bilmeyen varsa diye bende yazıyım bari geniştir kapagı özeldir büyükçedir offff sedat offf hamsi siftah yapmadım zaten daha
Bul
Afiyet olsun bızım burdakı balıkcı da balıkları oyle pısırıyor.Ordan bılıyorum.
Bul
yaw bana akşam akşam bi büyük içirttirceniz şimdi taa izmite değirmendereye gönderceniz beni akşam üstü akşam üstü, ne zamandır davet ediliyorum dostlarım tarafından
Bul
yalova tatar yazdı:yaw bana akşam akşam bi büyük içirttirceniz şimdi taa izmite değirmendereye gönderceniz beni akşam üstü akşam üstü, ne zamandır davet ediliyorum dostlarım tarafından

ben rezervasyonu yaptırdım biradele denize karşı bi hüpletelim dedim hazırda bekliyor sanırıım cazibesine kapılacagım bu hamsilerin Smile)
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İSTAVRİT,TEKİR VE HAMSİ HAKKINDA erdekli yücel 16 3,104 28-11-2007, 12:02
Son Yorum: erdekli yücel
  İstavrit ve Hamsi Kıyımı Yapılıyor. Boğaziçi 19 6,315 27-11-2007, 14:03
Son Yorum: balıkçızakir

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi