Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
31-ekim-2007 Karaköy çinekop
Salı akşam üzeri ilerya arkadaşımızla karaköyde buluştuk galata köprüsünde biraz çay kahve içip muhabbet ettikten sonra ilerya arkadaşımla ayrıldık o evin yolunu tuttu ben köprüdeki takımcı arkadaşın dükkanında gece 12 ye kadar takıldıktan sonra dükkanı kapatıp kabataşa bir kolacan edelim dedik kabataşa gittiğimizde 5-6 kişi  lüfer yada çinekopa yemli dip takım atmış bekliyordu saatlerce kayda değer birşey yoktu vuruşta var yok arası bir şeydi kabataşın ifadesini aldıktan sonra( vasat) arkadaşı evine bırakıp karaköye geçtim saat 02 gibi biraz yorgunluk vardı  arabada biraz dinlendikten sonra saat 04 30 gibi işe başladıon ilk işim önceki gün kör noktadan çıkıp makaramdaki misinanın yarısını götüren tekneye şükranlarımı sunarak bobini boşaltıp yeni 300mt misina sardım makaraya çay falan derken sabah ezanından önce atışlara başladım gece duvar dibine yanaşan kıracanın kıraçası istavrit yada çaça olabilir gözle görünüyordu 2 sene önceki kepçelik duruma benzer bir yoğunlukta idi gece kurşunsuz canlı su üstü bırakma yapacaktım ama zaman kısa olduğundan uğraşmak istemedim  ezandan sonra 5 cm lik rapala ile at çeke başladım ama birşey çıkmadı havada aydınlanmaya başlamıştı ileriye attığım kurşunu görebilecek kadar aydınlanınca balık başladı ama lüfer değil bu gelenler alayı çinekop at çek balık geliyordu hiç  almayan 4-5 tane almıştı balık erken kesti saat 11-12 ye kadar devam etseydi  5 kiloya kadar balık alıp toparlanacaktım herhalde ama 8 adette kaldım  balık rapalayada geldi çapariyede ama  baktım çaparide tek tek alıyor rapalada  devam ettim kaşıkta iş yapıyor
tam emin değilim ama galiba 8 gibi kesildi balık sonrası bayağı çalıştım ama birşey olmadı
aynı anda galata köprüsü unkapanı köprüsüde biraz daha verimli iş yapmış görmedim söylenti  
sarayburnu kayalıklarda kafada nazif abiyi aradım ne var ne yok diye 2-3 tane çinekop alındığını söyledi  yani içeriye göre daha verimsiz idi
neticede 8 çinekopla bu günü   kapadık
Bul
Bereketli olsun Abi. Bende 07:15 te geldim dedikleri gibiymiş demekki sabah yapmış. Köprüde aynı. Ben geldim 1 saat sonra falan kesti.
Bul
Bazende gördüklerini abartarak aktarıyorlar zaten kovamın başı ziyaretcilerden hiç kurtulmadı izlenme rekoru kırmıştır herhalde ne kovaymış be nezaman yaptı diyenler ne ile aldınız diyenler bunlar izmaritmi diyenler bu ne balığı diyenler eline alıp bakmaya çalışanları benim haşlamalarım (en sevmediğim şey balığı eline alıp bakmak çünkü o balığın en yakın buzdolabına girme zamanı10 saat her kez şöyle bir bakarsa balık balıklıktan çıkar herhalde )
sormayın yaa paylaşıma yerindede canlı yayın devam ediyoruz yani hehe
Bul
hiç yoktan iyidir.rastgele
Bul
bereketli ve afiyet olsun. daha iyilerine inş.
Bul
Harun abi tebrikler güzel balıklar.bu aralar balığa çıkamıyorum.teknenin motoru bakımda haftaya başlayacağım inşaallah.
Bul
meteor yazdı:bereketli ve afiyet olsun. daha iyilerine inş.
Sağol ama iyileri topukladı geçti çinekop kendini gösterdi artık bunun arkası istavrit olur tabii meralarda kalanlar hariç
Bul
Harun yazdı:Bazende gördüklerini abartarak aktarıyorlar zaten kovamın başı ziyaretcilerden hiç kurtulmadı izlenme rekoru kırmıştır herhalde ne kovaymış be nezaman yaptı diyenler ne ile aldınız diyenler bunlar izmaritmi diyenler bu ne balığı diyenler eline alıp bakmaya çalışanları benim haşlamalarım (en sevmediğim şey balığı eline alıp bakmak çünkü o balığın en yakın buzdolabına girme zamanı10 saat her kez şöyle bir bakarsa balık balıklıktan çıkar herhalde )

Abi tebrikler güzel av. Daha ne olsun nevaleyi çıkartmışsın.

Abi bilen bilmeyen yorum yapıyo ne diyelim. Benimde az maceram yoktur bu konuda örneğin; çaparideki istavrite saldıran çipuralar Smile
yok bacağım kadar lüferler; bak bu çok ilginçtir bir gün gürpınarda lüfere attım bekliyorum tık yok. Adamın biri geldi neye attığımı sordu bende lüfer dedim. Hiç tuttunmu dedi tabi cevap hayır. Neyse burada boşa uğraşma gölün çıkışında bacağım kadar lüfer hatda kofana tutuyorlar demezmi. Tabi ben zıp zıp başlandım toparlanmaya. Bi sorayım dedim yem ne atıyorlar istavritmi, zarganamı yoksa izmaritmi ona göre balığı bulayım dedim. Neyse cevap aynen şu; tabiki ekmekle!!!! Ben şok!!!! Daha ağzımı açmadan bana yoksa sen başka bişeylemi tutmaya uğraşıyon, lüfer en iyi ekmeğe gelir vs... Bide üstüne fırça yedim Smile)

Ne diyim abi bizim en temel özelliğimiz bilmesekte konuşuruz Smile)))
Bul
Lüferci uğur yazdı:Harun abi tebrikler güzel balıklar.bu aralar balığa çıkamıyorum.teknenin motoru bakımda haftaya başlayacağım inşaallah.

Uğur hayırlısı olur Lüfer fiyatlarıda yükselmeye başlamış bu arada
Bul
eşginamavruşgil yazdı:
Harun yazdı:Bazende gördüklerini abartarak aktarıyorlar zaten kovamın başı ziyaretcilerden hiç kurtulmadı izlenme rekoru kırmıştır herhalde ne kovaymış be nezaman yaptı diyenler ne ile aldınız diyenler bunlar izmaritmi diyenler bu ne balığı diyenler eline alıp bakmaya çalışanları benim haşlamalarım (en sevmediğim şey balığı eline alıp bakmak çünkü o balığın en yakın buzdolabına girme zamanı10 saat her kez şöyle bir bakarsa balık balıklıktan çıkar herhalde )

Abi tebrikler güzel av. Daha ne olsun nevaleyi çıkartmışsın.

Abi bilen bilmeyen yorum yapıyo ne diyelim. Benimde az maceram yoktur bu konuda örneğin; çaparideki istavrite saldıran çipuralar Smile
yok bacağım kadar lüferler; bak bu çok ilginçtir bir gün gürpınarda lüfere attım bekliyorum tık yok. Adamın biri geldi neye attığımı sordu bende lüfer dedim. Hiç tuttunmu dedi tabi cevap hayır. Neyse burada boşa uğraşma gölün çıkışında bacağım kadar lüfer hatda kofana tutuyorlar demezmi. Tabi ben zıp zıp başlandım toparlanmaya. Bi sorayım dedim yem ne atıyorlar istavritmi, zarganamı yoksa izmaritmi ona göre balığı bulayım dedim. Neyse cevap aynen şu; tabiki ekmekle!!!! Ben şok!!!! Daha ağzımı açmadan bana yoksa sen başka bişeylemi tutmaya uğraşıyon, lüfer en iyi ekmeğe gelir vs... Bide üstüne fırça yedim Smile)

Ne diyim abi bizim en temel özelliğimiz bilmesekte konuşuruz Smile)))

hehe orayı biliyorum adam kefali kofana yapmış desene
yaw istavritede bu ne balığı diyeni var
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  14.11.2016 sarikanat cinekop avı BALIK and OZAN 17 1,938 29-12-2016, 16:32
Son Yorum: ufuktan26
  19-21 ekim balık and ozan-levrekci avı LeVrEkCi 24 2,872 30-10-2016, 16:15
Son Yorum: yycolak
  ekim 2015 murki-mavruş-levrekci avı LeVrEkCi 37 5,147 27-10-2015, 15:57
Son Yorum: ANTALYALI07
  çinekop ve lüfer... serdal76 3 1,149 27-11-2014, 23:55
Son Yorum: bucalıfikret
  LEVREKÇİ&BALIK and OZAN(20-23 EKİM 2014) BALIK and OZAN 25 4,831 01-11-2014, 15:36
Son Yorum: doktor
  şimdi KUZU zamanı , 02.10.2007 Antalya Salih Reis 18 4,298 29-01-2013, 18:46
Son Yorum: Mufi
  24/25 ekim Bayram LÜFER ve SARIKANATLARI MaVrUşGiL 23 4,512 01-11-2012, 15:27
Son Yorum: monawar
  18 Ekim Avcılar rusan 19 3,117 23-10-2012, 08:35
Son Yorum: mariner8
  30.01.2012 galata çinekop avı. BALIK and OZAN 31 7,089 10-02-2012, 09:59
Son Yorum: mariner8
  3 Ekim pazartesi tavalıkları.. xfisher 33 4,369 05-10-2011, 23:15
Son Yorum: efese

Hızlı Menü: