Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
çinekop 15/11/2007
bugün sabah 9.00 da eminönüne geçtim..saat 13.00 a kadar yemlik istavrit kıraça yakaladım ..sonra eminönü iskeleden balık tutan arkadaşlar aradı balık başladı diye..hemen toparlanıp gittim...saat 14-16 arası 4 balık çektim..öyle at çek olmadı..saat 18 gibi köprüye geçtim..köprü full dolu herkes bekliyor bir boş yer bulup girdim..1 saat beklememin sonucu bir balıkta oradan aldım..dün kaşam yağmurdan sonra güzel balık olmuş köprüde oradakiler öyle dedi,baya balık alınmış..bugünde çapari ile yemli idare eder derecede balık alınmış..saat 19 da vapura doğru yürümye başladım,karaköy iskelye yaklaşırken arkadaşımı gördüm tam o sırada bir balık çekti..dayanamadım tekrar takımı açıp attım.. ama vuruş olmadı..yarım saat te orada takıldım..vapurdan baktım arkadaş yine bir balık çekti..ama yeter vapurdan inemezdim...kapattım gözlerimi ve bir daha ki avın planlarını yapmaya başladım..08/08 mm açık ara çapari yapmak lazım dedim..yemlik kıraça ancak bu takımla alınıyor..ben şakşak yem taktığım için balık haneden balık almıyorum büyük ve yumuşak oluyorlar..taze balık istiyor..canlı kanlı sert olacak...takımları baştan dizmek lazım...rapala kaşıkları gözden geçirmek lazım..günün sonuç olarak özeti balık var ama seyrek..gün içerisinde aralıklarla oltaya geliyor..biraz daha sert su lazım..halen istavrit te var..ama azalmış durum da...yinede senenin çinekop siftahını yaptım az da olsa..çok özlemişim..yemli olayı favori avım..sabırla baklemek her an balığın vuracağını düşünmek güzel..bide balığın su üstüne çıkınca şapur şupur yapması o başka bir güzellik..inşallah biraz daha iştahlı yapar da..balığımızı tutarız..herkese saygılar..rastgele..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
helal olsun dostum güzel balıkçılık yapmışsın devamı daha bol olur inşallah saygılar.
Bul
Süper iş çıkarmışsın. Tebrik ederim Alkis Umarım daha iyilerini yakalarsın.
Bul
ne güzel akşam yemeği çıkmış elinize sağlık
Bul
Tebrikler Ozan az da olsa almışsın . köprü işi busene beni hayretler içerisinde bıraktı. 2 gün önce gittim. karaköyden giderken sol tarafta 1 kişilik bile yer yoktu. mecburen haliç tarafına yerleştim. ve saat 20.00 a kadar 1 tane balık tutamadan döndüm. önceki senelerde o balık bollugunda rahatça yer bulunurdu köprüde. busene balık çok seyrek oldugu halde yer yok. bu durum da çok canımı sıktı açıkcası. zaten balık olsa köprünün sağıda soluda yapar.demin arkadaşım aradı yine çeken yok tıklım tıklım kalabalık dedi köprü..
Bul
bereketli ve afiyet olsun ozan...
Bul
balikoltasi yazdı:Tebrikler Ozan az da olsa almışsın . köprü işi busene beni hayretler içerisinde bıraktı. 2 gün önce gittim. karaköyden giderken sol tarafta 1 kişilik bile yer yoktu. mecburen haliç tarafına yerleştim. ve saat 20.00 a kadar 1 tane balık tutamadan döndüm. önceki senelerde o balık bollugunda rahatça yer bulunurdu köprüde. busene balık çok seyrek oldugu halde yer yok. bu durum da çok canımı sıktı açıkcası. zaten balık olsa köprünün sağıda soluda yapar.demin arkadaşım aradı yine çeken yok tıklım tıklım kalabalık dedi köprü..

saolasın dostum evet az da olsa balık aldım zevk yaptım...dediğin gibi hiç yer yok..tesadüf yer bulmuştum..akın akın balık çı geliyor..yer bulamayanlar basıp gidiyor..inan ben toplanmadan beni tek kişi zor attığım yere 3 kişi girdi..tabi atabilirllerse şaşarım...ha bir de yanımda ki elemanlar balık satıyorlardı 40 parçaya yakın balık almışlar 3 kişi..bu günlerde ihmal etmememk lazım...bir gün yapıyo bir gün yapmıyor balık...yarın ozaman balık yapacak..müsaitsen sabah tan akşama kadar takıl derim..gündüz balık yapıyor..saygılar rastgele..
Bul
ozan maşallah bereketli olsun daha ne olsun dostum yaww akşamlık çıkmış işte hiç yoktan iyidir kalenderdede palamut almışlar sabah.
uyanabilsemde gitsem yaw sanki garanti balık alacakmışım hissi var içimde.
Bul
Bereketli ve afiyet olsun. Bakın ben çinekop tutarken oralarda yoktu. Şimdi bizi terketti oralarda başladı. İşte nasip sırayla herkesi dolaşıyor.
Bul
LEVREKCİ yazdı:ozan maşallah bereketli olsun daha ne olsun dostum yaww akşamlık çıkmış işte hiç yoktan iyidir kalenderdede palamut almışlar sabah.
uyanabilsemde gitsem yaw sanki garanti balık alacakmışım hissi var içimde.
abi git derim gün ışırken..tahminim o suda 150 gr en az kurşun lazım..tahmin ediyorum bilerek konuşmuyorum ama kulelide 150-200 gr şu an atılan.geçtiğimiz haftalar da akıntı çoktu atabilenler 300 gr la çapari çalışıp çinekop aldılar..ağır kurşun da çapari sağlam olucak...ben kaşık yap derim,kesin palamut alırsın abi tabi sarıkanat daha da kesin...ratgele..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  14.11.2016 sarikanat cinekop avı BALIK and OZAN 17 1,912 29-12-2016, 16:32
Son Yorum: ufuktan26
  çinekop ve lüfer... serdal76 3 1,145 27-11-2014, 23:55
Son Yorum: bucalıfikret
  şimdi KUZU zamanı , 02.10.2007 Antalya Salih Reis 18 4,271 29-01-2013, 18:46
Son Yorum: Mufi
  30.01.2012 galata çinekop avı. BALIK and OZAN 31 7,081 10-02-2012, 09:59
Son Yorum: mariner8
  22 kasim 2010 Çİnekop-vanoz avi BALIK and OZAN 20 5,225 26-11-2010, 03:37
Son Yorum: tahsinmersin
  17-19 KASIM 2010 çinekop avı BALIK and OZAN 22 4,969 23-11-2010, 21:23
Son Yorum: BALIK and OZAN
  Boğaziçi'nde çinekop avım 09.11.2010 ® FuRkAn * 28 6,444 22-11-2010, 10:43
Son Yorum: FuRkAn *
  18/01/2010 Üsküdar Çinekop Avı BALIK and OZAN 44 9,053 20-01-2010, 13:59
Son Yorum: Alparslan
  HARUN--LEVREKCİ--BALIK AND OZAN--DARK DREAM BALIK AVCILIGI--18/10/2007 SinekOltasi 100 11,126 27-07-2009, 14:24
Son Yorum: yalova tatar
  ..::04.06.09 Yalova Çinekop avı::.. tomy77 49 8,042 06-06-2009, 18:11
Son Yorum: tomy77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi