Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tatlı su balıkçılıgına hasretiz
arkadaşlar bu sene tatlı su avlarına hasret kaldık kimseden ses çıkmadı sanıyorum bu suların çekilmesine ve küresel ısınmadan dolayı av olmadı diye düşünüyorum.
tatlı su avına çıkılmıyormu yoksa çıkılıyorda tutulmuyormu.
deniz balıkçısı olarak ben tatlı su avlarını merak edip hasret kalıyorsam tatlı su avcıları baya kötü durumda diye de düşünmeden edemiyorum.
inşallah iyi olur herşey bu kış barajlar göller nehirler dolsada balıkçılık yapılabilinse.
Bul
Amatör balıkçılara unutulmamak dileği başlığıyla gönderdiğim mesajda çıkan resimler tatlı su balığı Turna. Olta zevkini halen devam ettiriyoruz. Uzak sayılmazsın bir hafta sonu Sakaryaya bekleriz. Bizde gümüş olta her zaman iş yapar.
Bul
inşallah sakaryada tatlı su organizasyonu düzenlesekde tutsak çok merak ediyorum aslında birde benim hanımın köy iznik gölü yakınında orhangazide o gölden neler çıkar acaba bayramda gitme durumu var gidip baksam bişeyler tutabilirmiyim acaba
Bul
murat gümüş olta nedir
Bul
evet haklısın nihat.bu sene tatlısuda av geçen seneyi arattı.balık olmayınca resimde hayal oluyor.şöyle bir geriye bakarsak her sene bir önceki seneyi arıyoruz.deniz tatlısuya göre her zaman bereketli.deniz bitmez ayrıca deniz balıklarının tadı tatlısuyla kıyaslanamz.ama tatlısu maalesef azaldı.balıklarında tadı bu oranda değişti.bazı göl ve nehirlerde çamur kokuyor anlayacağınız.ne diyelim biz ne kadarda burda konuşşak ,çizsek, tartışsak elimizden gelen birşey yok.hayırlısı diyelim.
Bul
Nihat bey, tatlısu balıkçılığı bu sene çok verimli geçti.Hernekadar iç sularımızda su seviyesi küresel ısınma sebebi ile düşük olsada,balılklar geç kıyılasada,Bursa Uluabatta turna,İznik te sazan,israil sazanı(havuz balığı),kasna(tatlısu kefali),levkit ve yayın gayet iyi av verdi.2006 ağustos_2007 ağustos iş icabı bir sene İznikte kaldım ve her türlü tatlısu balığını yakaladım.Ayrıca Bursa/Kocaeli il sınırlarındaki dağlarda çok keyifli kırmızı benek(dere alası) avları yaptım..Eğer İznik e gitmeye karar verirseniz yer tarifi verebilirim.Lakin havalar soğudu sazan için son günler, kıyıdan av için balık derine çekilir.Kasna ve levkit içinde bir ay daha av yapabilirsiniz.Yayında geceleme ,meşakat ister.Balıkçılık konusunda tanıdığım çoktur,her konuda yardımcı olabilirim.
Bul
nihat abi koca 1 yıl için de sadece 1 kere tatlısu avı yaptım,onunda tadı damağımda kaldı...
fırsat olmuyor,malum antalya içinde ve çevresinde tatlısu merası çok az ve uzak..fırsat olsa 2007 bitmeden 1-2 av daha yapsam güzel olurdu...
cevat abi sizin tatlısu avlarıda güzel geçmiş..tatlısu avı için sorularımız mutlaka olacaktır,yardımlarınızı bekleriz,saygılar...
Bul
aytekin bu siteye takılmaya başlamadan önce ben sadece nisan ekim arası balıkçılık yapardım şimdi mart başı kasım sonu arası kendi meramda av yapıyorum sonrasında kıyı balıkçılıgına takılmaya başladım şimdide diyorum etrafta tatlı suya gidebilecegim baya yer var oralara takılmaya başlasam diye düşünüyorum bakalım ya kısmet
Bul
nihat abi gerçekten denizin tadı başka,tatlısunun av tadı bir başka....hele ki cevat abinin bahsettiği kırmızı benekli alabalık avı muhteşem zevkli bir av...2 yıl önce karaöz diye bir yer var antalyada,çok güzel alabalık çıkıyordu,1 kez gittim,çok zevkli bir av yaptık,bir dahada kısmet olmadı,şu sıralardada balık yok denecek kadar azalmış,aklımda sürekli var ama gidemiyoruz iş,güç...sanada tavsiye ederim nihat abi,tatlısuyun da bir tadına bak bence...
Bul
Nihat abı heryer kurudu . sular bu durunmdayken nasıl tatlı su avı yapıbılır kı.Nerede su oldugunu duysak gıdıp balık tutnaya calıstık ama su olan yerlerde balık da yok galıba.Ya da suların cekılmesınden faydalanıp balıklar toplu halde yakalanmıslar.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  tatlı suda balık yasağa giriyo balıkcı uğur 55 8,090 13-03-2009, 16:44
Son Yorum: balıkcı uğur
  tatlı su avları balıkcı uğur 16 3,233 03-07-2008, 17:51
Son Yorum: yalova tatar
  tatlı suda balık avcıhakan 4 1,910 28-02-2007, 15:14
Son Yorum: avcıhakan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi