Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ya ben yada balıkçılık?
İşte yılın sorusu Smile)

Hayatınızda ne için balıkçılıktan vaz geçer yada tavizde bulunursunuz?
Yada neleri feda edebilirsiniz?

Örneğin; nişanlım bana ya ben yada sigara şeklinde baskı kurmaya başladı ve bir şekilde bu zıkkımdan kurtulacam. Tabi bu sorusunun üzerine bende balıkçılık hobimle ilgili bir taviz isteyip istemiyeceğini sordum. Aldığım cevap beni ziyadesiyle memnun etti Smile (Sana karışmayacağım tek şey balık sevdandır)

Hodri meydan diyor ve cesur bir şekilde cevaplarınızı yada itiraflarınızı bekliyorum.
Bul
ben ancak yatalak hasta olursam balıkçılıktan vazgeçerim başka kimseyi tanımam rastgele
Bul
Ben bu konuda şanslılardanım.Hastalık,ölüm,doğum,vb durumlar hariçinde kısıtlama yok.
Bul
Ondan vazgeçersek ölürüz zaten. Niye vazgeçelimki ?
Bul
arife tarif işin özü hanım sordu annen öldüğünde ne yaparsın defin işlerini tamamlar kendimi bir dere kenarına atarım o gün bu gündür hanım bana karışmaz
Bul
benim öyle bir luksum yokBoboHehehe[/i]
Bul
eşref sürek yazdı:ben ancak yatalak hasta olursam balıkçılıktan vazgeçerim başka kimseyi tanımam rastgele
eşref abinin hoşgörüsüne sığınarak soğuk bi espri yapmak isterim; ben de dikelek hasta olursam balıktan vazgeçerimSmile
bilgin şaşmaz
Bul
çocuklarımdan biri balıga gidecegine balıkta harcadıgın vakti benimle geçir derse tereddütsüz herşeyi bırakırım.onun için ayar tutturuyorum hem balık hemde onlarla olmaya çalışıyorum her zaman.Smile)
1 kere sigarayı bırak dedi bıraktım.
Bul
Ben evliliğimin 3'üncü gününde yayın için gece ırmak kenarındaydım.Kızılırmaktan hiç çıkmazdım.Çocuk oldu yine devam balığa eşim arar dururdu artık eve gel balığa gitme diye dinlemez giderdim.Şuan ama hiç gidemiyorum.Yazdan yaza 20 gün izin içerisinde kızılırmaktan hiç çıkmıyorum ama eskisi gibi haftanın 3-4 gününü su kanarında geçiremiyorum.Çünkü iş ve yaşadığım bölge değişti sivastan denizliye gittim.Şuan denizli çevresinide pek bilmediğimden balığa gitme şansım burda az balığa gidenler halinize şükredin evinizide ihmal etmeyin diyorum.
Bul
LeVrEkCi yazdı:çocuklarımdan biri balıga gidecegine balıkta harcadıgın vakti benimle geçir derse tereddütsüz herşeyi bırakırım.onun için ayar tutturuyorum hem balık hemde onlarla olmaya çalışıyorum her zaman.Smile)
1 kere sigarayı bırak dedi bıraktım.

bu arada ne yalan söyliyeyim demez ama eşimde balığa gidecegine gel sahilde yürüyelim derse ve benimle zaman geçir derse yine balıktan vazgeçerim.(yaww okursa yandık bu yazıyı normalde taviz vermem sonuna kadar savaşırım direk tamam demem tabiiki Smile)
nereen çıktı şimdi bu konu yawwww
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sizce Türkiyede Balıkçılık Neden Gelişmemiştir???? sirenia 19 7,036 23-09-2014, 09:20
Son Yorum: yaser2sultan
  amatör balıkcılık ruhu nerede beyler murat.badak 14 5,060 09-10-2006, 17:17
Son Yorum: Kamil ILIPINAR

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi