Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
istavrit demekki yapıyor heryerde.köprüde gecen senede bu aralar levrek alıyorlardı. ama alınan yerler kapılıyor tabi hemen.ortasından motor geçen yerin duvar kenarları.zaten oranın müdavimleride boş yer bırakmaz.
Yorumları: 2,342
Konuları: 160
Afiyet olsun. Bende belki pzt Anadolu tarafına bakarım.
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...
HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
helal olsun harun abi sayende balık görmüş olduk bu havada teşekkür ederim inşallah levrekte tutarsın.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 1,077
Konuları: 122
teşekkürler harun abi eline sağlık
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
levrekdigim gibi aslında heryerde varda sanırım bu siteye girmeye başladıktan sonra hepimizin dikkatini çekmeye başladı.
normalde bazen oltada köstek koptu çinekop girdi dibe taktık falan deriz ya belkide hayatımızda boazda çapariyle istavrit tutarken bir iki kez levrek denk gelmiş agırlaşınca kopartmış olabiliriz.
bugün başıma geldi tarabyada çapari attım çekmeye başladım tam çekiyorum olta anşden durdu hareket ediyor dedim çapariyle aldım levregi. o sırada ercan abi aradı (ALTAYLI)dedim abi arıyacam seni kapattım yavaş yavaş sakin sakin geliyor arada bir ani hareket ediyor sagıma soluma baktım taktıgım biri yok kesin levrek yaa diyorum ama sinek kancayla nasıl olacak kepçe yok nasıl olacak derken arkamdaki oltacıda kepçeyi gözüme kestirdim baya bi ugraştım baktım bir meyva sandıgının yarısı geliyor arada bir dönüncede hareket ediyor güzel bir levrek tutmuş kadar heyecan yaptım yani.
demek istedigim levrek aslında hepimize kimbilir kaçkez denk gelmiştir bilemeyiz ve ben bogazda hatta marmarada çok levrek oldugunu heryerde duyuyorum yeterki ugraşıp tutmaya çalışalım.
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Bizim aykırı balıkçı bir arkadaş var o almış baltlimanından 12 kilonun üzerindeymiş resimleride vardı
Birol köprü rapala işerine başladığımdn beri ilgimi çekmiyor ama güzel havalarda üzerinde dolaşıp manzara seyretmek bir ömre bedel
Doktor aklım lüferlerde kaldı her an sefere çıkabilirim
Yücel Hüseyin teşekkürler
Yorumları: 2,421
Konuları: 42
bereketli olsun harun abi..
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Yorumları: 1,011
Konuları: 12
boğazda balık tutmanında ayrı bir zevki olsa gerek
Yorumları: 1,372
Konuları: 32
Bereketli olsun Harun. Ellerine sağlık.
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]