Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karaköy av durumu
Sabahın köründe mahaldeydim ilk iş biraz rapala çekmek oldu (saat 7-8arası) ama nafile kendi yaptığım köstekleri 0.35 bedene dizmeye başladım beden biraz kalındı ama hafta sonları kalabalıktan dolayı bedeni kalın yapıyorum nede olsa kösteği hazır almadığım için çapari vermeye hiç niyetim yok iğneler 7 numara beyaz mustad köstek 0.12 bu takımın bir özelliği sabah başladı öğlene kadar çalıştı ve işi bitince toplandı dediğim gibi kalabalık etkisi
bugün dün ve bu aralar takım çok önemli değil bolca istavrit var ve ne olsa yiyor çok iri sayılmaz kıraçada değil ne kadar var istediğin kadar var

Birazda fısıltı gazetesinden haber vereyim köprüde canlı tekeyle levrek alınmış canlı tekenin 10 tanesi 2.5 ytl imiş

Son resimde Büyükçekmece körfezinden 3 tekne ne arıyor dersiniz

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
istavrit demekki yapıyor heryerde.köprüde gecen senede bu aralar levrek alıyorlardı. ama alınan yerler kapılıyor tabi hemen.ortasından motor geçen yerin duvar kenarları.zaten oranın müdavimleride boş yer bırakmaz.
Bul
Afiyet olsun. Bende belki pzt Anadolu tarafına bakarım.
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...

HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Bul
helal olsun harun abi sayende balık görmüş olduk bu havada teşekkür ederim inşallah levrekte tutarsın.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
teşekkürler harun abi eline sağlık
levrekdigim gibi aslında heryerde varda sanırım bu siteye girmeye başladıktan sonra hepimizin dikkatini çekmeye başladı.
normalde bazen oltada köstek koptu çinekop girdi dibe taktık falan deriz ya belkide hayatımızda boazda çapariyle istavrit tutarken bir iki kez levrek denk gelmiş agırlaşınca kopartmış olabiliriz.
bugün başıma geldi tarabyada çapari attım çekmeye başladım tam çekiyorum olta anşden durdu hareket ediyor dedim çapariyle aldım levregi. o sırada ercan abi aradı (ALTAYLI)dedim abi arıyacam seni kapattım yavaş yavaş sakin sakin geliyor arada bir ani hareket ediyor sagıma soluma baktım taktıgım biri yok kesin levrek yaa diyorum ama sinek kancayla nasıl olacak kepçe yok nasıl olacak derken arkamdaki oltacıda kepçeyi gözüme kestirdim baya bi ugraştım baktım bir meyva sandıgının yarısı geliyor arada bir dönüncede hareket ediyor güzel bir levrek tutmuş kadar heyecan yaptım yani.
demek istedigim levrek aslında hepimize kimbilir kaçkez denk gelmiştir bilemeyiz ve ben bogazda hatta marmarada çok levrek oldugunu heryerde duyuyorum yeterki ugraşıp tutmaya çalışalım.
Bul
Bizim aykırı balıkçı bir arkadaş var o almış baltlimanından 12 kilonun üzerindeymiş resimleride vardı

Birol köprü rapala işerine başladığımdn beri ilgimi çekmiyor ama güzel havalarda üzerinde dolaşıp manzara seyretmek bir ömre bedel

Doktor aklım lüferlerde kaldı her an sefere çıkabilirim

Yücel Hüseyin teşekkürler
Bul
bereketli olsun harun abi..
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul
boğazda balık tutmanında ayrı bir zevki olsa gerek
Bul
Bereketli olsun Harun. Ellerine sağlık.
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr 2 levrek durumu kurtardi Albatros-gr 32 6,359 05-12-2012, 21:03
Son Yorum: Albatros-gr
  28/08/11 Fındıklı Karaköy arores 10 2,498 29-08-2011, 13:55
Son Yorum: ALTAYLI
  Kızılırmağın durumu Quaick 15 3,153 13-06-2011, 16:21
Son Yorum: samsunlu
  22-08-09 - İzmarit - Karaköy ilerya 16 2,597 27-08-2009, 18:19
Son Yorum: thunderbolt
  23-2-2008 Karaköy H.A.R.U.N 58 6,732 02-03-2008, 15:29